CELEBRITIES

H 80χρονη Martha Stewart είναι το skincare icon στο TikTok και αυτά είναι τα μυστικά της νεανικής ομορφιάς της


JTeam

1 Μαΐου 2022

H 80χρονη Martha Stewart είναι το skincare icon στο TikTok και αυτά είναι τα μυστικά της νεανικής ομορφιάς της
Instagram/ nytimes
H Martha Stewart δεν επενδύει στα φίλτρα των social ούτε στις πλαστικές επεμβάσεις για να γυρίσει πίσω τον χρόνο!

Η 80χρονη star αποδεικνύει πως έχει ακόμη τη δύναμη να επηρεάζει με τα μυστικά ομορφιάς της. Πώς; Μέσα από την τεράστια επιτυχία που έχουν τα βιντεάκια και οι καμπάνιες της στο TikTok. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times δίνει την απάντηση πίσω από την ικανότητα του να μη μεγαλώνει ποτέ.

Η Stewart μίλησε μεταξύ άλλων για την απήχηση που έχει στην πλατφόρμα μέσα από το makeup και skincare brand της, Clé de Peau, το οποίο έχει μυήσει τη νέα γενιά στα μυστικά ομορφιάς της. «Το να μην κάνεις καμία απολύτως προσπάθεια» φαίνεται πως είναι το κλειδί και το μυστικό που την κάνει λαμπερή τόσα χρόνια.

Όσα ανεβάζει στα social, γίνονται ανάρπαστα και τα views σχεδόν κάθε της βίντεο πλησιάζουν τα 80 εκατομμύρια! Τι είναι αυτό που την κάνει λοιπόν να δείχνει πάντα νέα; «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση. Μπορώ να το πω με κάθε ειλικρίνεια. Κανένα μαχαίρι στο πρόσωπό μου, τον λαιμό μου ή την πλάτη μου», δηλώνει διαλύοντας τις υποψίες του κοινού ότι μπορεί να έχει κάνει κάποιο lifting.

Και στα βίντεο της στο TikTok δεν χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο προς απάντηση των πιο καχύποπτων.

Πέρα από το Clé de Peau, όπως δηλώνει στους New York Times, η Stewart λατρεύει επίσης το bronzer της Bobbi Brown αλλά και το brand Charlotte Tilbury. H ίδια επισκέπτεται επίσης δύο δερματολόγους στη Νέα Υόρκη και ακολουθεί σχεδόν ευλαβικά μία συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης από το 1967.

Ένα ενυδατικό serum και μια κρέμα νυκτός που θα περιποιείται την επιδερμίδα σε βάθος, είναι τα δύο items που αναμένεται να ενσωματωθούν σύντομα στο brand της.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε post που ανεβάζει, θα σας κάνει να καταλάβετε καλύτερα γιατί αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 1 skincare πρόσωπο στο TikTok που εμπνέει τη νέα γενιά και τη μυεί στον αφιλτράριστο κόσμο της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.