CELEBRITIES

Η Helen Mirren μοιράζεται τα μυστικά που έδωσαν διάρκεια στον γάμο της


JTeam

2 Μαΐου 2022

Η Helen Mirren μοιράζεται τα μυστικά που έδωσαν διάρκεια στον γάμο της
ANDREW ECCLES/ People Magazine
Η Helen Mirren μοιράζεται αυτά που θεωρεί ότι είναι η επιτυχία του μακροχρόνιου γάμου της

Η Helen Mirren φωτογραφήθηκε για το Beautiful Issue 2022 του People Magazine και αυτή τη φορά μίλησε για τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Taylor Hackford, που μετρά 25 χρόνια. «Δεν νομίζω ότι με κάνει να νιώθω όμορφη, αλλά δεν είναι και αυτός ο λόγος που επέλεξα είμαι μαζί του».

Μπορεί να γνωρίστηκαν στην οντισιόν της ταινίας "White Nights", σε δική του σκηνοθεσία, αλλά δεν της κάνει καμία κριτική για τη δουλειά της. «Δεν θέλω καμία κριτική. Πιστεύω στην ατελείωτη και αμοιβαία επιβράβευση. Επιτρέπουμε ο ένας στον άλλο να κάνει ό,τι θέλει και προχωράμε με τις ζωές μας». Θυμάται με νοσταλγία τις μέρες της καραντίνας γιατί, αν και ήταν μία κακή περίοδος για την ανθρωπότητα, της δόθηκε η ευκαιρία να τρώει κάθε βράδυ με τον άντρας της, επί 6 ολόκληρους μήνες.

Ήταν η πρώτη φορά που της συνέβαινε και το εκτίμησε. Όπως εκτιμά και την ανεξαρτησία σε μία σχέση. Το να έχει καθένας τα δικά του χόμπι και να μην μπαίνει συνέχεια ο ένας στη ζωή του άλλου. Συμβουλεύει τους νεότερους να επιτρέπουν στον σύντροφό τους να είναι ο εαυτός του και να κάνει ό,τι θέλει, ακόμα και αν δεν τους αρέσει μερικές φορές.

«Ανακαλύπτω συνέχεια νέα πράγματα για εκείνον και πάνω που νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα, εκπλήσσεσαι. Βλέπω νέα βάθη υπομονής, θάρρους και γενναιοδωρίας, ενώ δεν πίστευα ότι υπήρχαν». Η αμοιβαιότητα σε όλα αυτά είναι μάλλον η απάντηση σε μία πετυχημένη, μακροχρόνια σχέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.