CELEBRITIES

Η Oprah Winfrey έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για 322 μέρες και δεν της έλειψε κανείς


JTeam

3 Μαΐου 2022

Η Oprah Winfrey έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για 322 μέρες και δεν της έλειψε κανείς
Instagram/ oprahdaily
Η Oprah έκανε την αποκάλυψη ενώ συζητούσε για το νέο της ντοκιμαντέρ, The Color of Care και μίλησε για όλα όσα της έμαθε η πανδημία για το σύστημα υγείας στην Αμερική

Η Oprah Winfrey μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για την προσωπική της εμπειρία με την καραντίνα, εξηγώντας όλα όσα έμαθε για το σύστημα υγείας στην Αμερική.

Μιλώντας για εκείνες τις μέρες, η διάσημη παρουσιάστρια αποκάλυψε στους The Los Angeles Times ότι είχε να βγει από το σπίτι της περίπου έναν χρόνο. «Δεν βγήκα από το σπίτι μου για 322 μέρες, κυριολεκτικά δεν έφυγα από το σπίτι», εξηγώντας ότι προσπαθούσε να είναι προσεκτική σε σημείο που οι φίλοι της την κορόιδευαν.

Η ίδια μάλιστα συνειδητοποιεί τώρα ότι προσαρμόστηκε εύκολα με τις συνθήκες του εγκλεισμού κι έτσι μπόρεσε να μείνει μακριά από τον κόσμο.

«Θυμάμαι κάποια στιγμή ότι η καλή μου φίλη, Gayle King, είπε: "Δεν σου λείπουν οι άνθρωποι;" κι εγώ της είπα "όχι στ' αλήθεια". Και νομίζω είναι επειδή κάθε μέρα, ήμουν μπροστά σε ένα κοινό 350 ανθρώπων δύο φορές την ημέρα, οπότε έπρεπε να χαιρετώ, να δίνω αυτόγραφα, να βγάζω selfies κι είχα πολλή προσοχή και έκθεση στο να είμαι γύρω από ανθρώπους».

Η Oprah φρόντισε να εστιάσει στον εαυτό της και στη στιγμή του τώρα. «Μπόρεσα να είμαι με τον εαυτό μου με έναν τρόπο που δεν κατάφερνα για χρόνια γιατί συνήθως, ακόμα κι αν πάρω χρόνο για τον εαυτό μου, σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνω», προσθέτοντας ότι «συνολικά κατάφερα να προσαρμοστώ γιατί έχω την ικανότητα του να είμαι σε αυτή την παρούσα στιγμή και να ζω το παρόν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για τη συνέχεια».

«Μπορείς να το κάνεις αυτό όταν δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πότε και από πού θα πληρωθείς. Εγώ δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για το αν μπορούσα να νοικιάζω, αν θα μπορούσα να έχω φαγητό και να φροντίσω επαρκώς τα παιδιά μου», τόνισε.

Όλα αυτά την έκαναν να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τις ανισότητες στο σύστημα υγείας της Αμερικής ανάλογα με το φύλο και τον τόπο κατοικίας, το "The Color of Care". Οι ιστορίες Αφροαμερικανών που δυσκολεύτηκαν να λάβουν ιατρική βοήθεια για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να πεθάνουν, όπως αποκάλυψε, την αιφνιδίασαν.

«Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη παρανόηση που είχα ήταν ότι όλο αυτό είχε να κάνει με την ιατρική ασφάλιση, ότι είχε να κάνει με την οικονομική πρόσβαση και αν δεν είχες τα χρήματα, τότε δεν λάμβανες την φροντίδα που χρειαζόσουν. Αυτό που αποκάλυψε ο Covid είναι ότι οι ανισότητες σε τόσους άλλους τομείς της ζωής σου προκαλούν μεγάλη ανισότητα όσον αφορά στο σύστημα υγείας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS