CELEBRITIES

Amber Heard: Λίγο πριν καταθέσει στο δικαστήριο, απέλυσε το crisis PR agency της


JTeam

3 Μαΐου 2022

Amber Heard: Λίγο πριν καταθέσει στο δικαστήριο, απέλυσε το crisis PR agency της
Instagram @amberheard
Μετά την αγάπη που έχει δεχθεί ο πρώην σύζυγός της, Johnny Depp, από το κοινό, η ηθοποιός λήγει τη συνεργασία με το πρακτορείο της

O Johnny Depp κατέθεσε στο δικαστήριο και, όπως φαίνεται, έχει πάρει την κοινή γνώμη με το μέρος του. Ο ηθοποιός, ο οποίος μήνυσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, για συκοφαντική δυσφήμιση, κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές την ώρα που εκείνη ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του. Μάλιστα, επειδή ακριβώς όλοι στρέφονται εναντίον της, απέλυσε το πρακτορείο διαχείρισης κρίσεων με το οποίο συνεργαζόταν.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η Heard ενώνει τις δυνάμεις της με τη Shane Communications, η οποία έχει ταχθεί κατά του Depp στο παρελθόν. Η εταιρεία εκπροσωπούσε τους πρώην managers του, όταν εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για παραβίαση συμβολαίου, το 2017.

Αύριο, Τετάρτη, η Amber Heard, θα παρουσιάσει τη δική της πλευρά όσων συνέβησαν στον γάμο της με τον ηθοποιό. Η δίκη ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και αφορά άρθρο της στην Washington Post, στην οποίο περιγράφει τις εμπειρίες της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Παρότι δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του, οι δικηγόροι του κάνουν λόγο για ξεκάθαρες αναφορές σε εκείνον, ενώ υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα αυτό κατέστρεψε την καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Depp μίλησε για τις καταχρήσεις, την κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του, τη βία που ο ίδιος δέχθηκε από την πρώην σύζυγό του.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary, ενώ παντρεύτηκε τέσσερα χρόνια αργότερα. Το 2016, η Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και πήρε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, κατηγορώντας τον πως της άσκησε σωματική και λεκτική βία ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.