CELEBRITIES

O David Beckham χορεύει και τραγουδά ξέφρενα με τον γιο του, στα 47α γενέθλιά του


JTeam

4 Μαΐου 2022

O David Beckham χορεύει και τραγουδά ξέφρενα με τον γιο του, στα 47α γενέθλιά του
David Beckham / Instagram
Ο David Beckham γίνεται 47 και το γιορτάζει με την οικογένειά του, ακριβώς όπως του αξίζει

Τα γενέθλιά του είχε στις 2 Μαΐου, ο David Beckham και όπως συνηθίζει τα γιόρτασε με την οικογένειά του και αγαπημένα του φιλικά πρόσωπα. Φυσικά, η σύζυγός του, Victoria, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να του ευχηθούν.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η σχεδιάστρια έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Είσαι τα πάντα για μένα, σε αγαπώ τόσο πολύ, χρόνια πολλά».

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε μια σειρά από video και φωτογραφίες στο Instagram και μας δείχνει πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του. Δεν έλειπε ο χορός, το τραγούδι αλλά και οι βόλτες στην εξοχή με την οικογένεια.

Όπως είδαμε μάλιστα από τα instagram stories της Victoria, πέρασαν αυτή τη γιορτινή μέρα στην παραλία ενώ το βράδυ, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου έσβησε τα κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα που του ετοίμασαν τα παιδιά και η σύζυγός του πάνω στην οποία έγραφε: “Αγαπημένε μας πατέρα, σε αγαπάμε τόσο πολύ. Χρόνια πολλά από Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper".

Jenny.Gr

Η τούρτα απεικόνιζε τον David και την Victoria να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου και να χαλαρώνουν ξαπλωμένη στο σκάφος ενώ στο πίσω μέρος βρίσκοντας τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.