CELEBRITIES

Όσο η Bella Hadid ετοιμαζόταν για το Met Gala, το αγόρι της την έβγαζε υπέροχες φωτογραφίες


Στεφανία Παπαδημητρίου

5 Μαΐου 2022

Όσο η Bella Hadid ετοιμαζόταν για το Met Gala, το αγόρι της την έβγαζε υπέροχες φωτογραφίες
Ο Marc Kalman είναι boyfriend material, και παρακάτω θα καταλάβετε γιατί

Από τη Δευτέρα, έχει γίνει viral το βίντεο που ο Ryan Reynolds κοιτά μαγεμένος την Blake Lively στο Met Gala. «Προστατεύστε τον με κάθε κόστος» γράφει η λεζάντα – και όλα αυτά επειδή έκανε το bare minimum.

Εμείς θα πούμε ότι ο Marc Kalman, το αγόρι της Bella Hadid, είναι πολύ καλύτερος γιατί πρώτον, τη φωτογράφιζε όσο ετοιμαζόταν για το ίδιο event, και δεύτερον, την έβγαλε πανέμορφη – αν έχετε ζητήσει ποτέ ένα κλικ (ούτε καν δύο) από τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια διακοπών, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Η Bella έδωσε τις φωτογραφίες στο Interview Magazine, μίλησε στην αρχισυντάκτρια Mel Ottenberg για τη σχέση τους και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Ποιοι Bennifer;

«Θέλω να πω, προφανώς αισθάνομαι άνετα και ασφαλής με τον Marc. Κάνει αυτό το πολύ αστείο πράγμα που βάζει την κάμερα κάτω, στο ύψος της κοιλιάς, οπότε μερικές φορές δεν ξέρω καν ότι με φωτογραφίζει», είπε.

«Είναι πάντα στη στιγμή, βγάζει μια φωτογραφία, και αυτή είναι η εικόνα που παίρνεις, που νομίζω είναι ενδιαφέρον και αστείο. Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ προσωπικές γιατί δεν αφήνω άλλους να εισβάλλουν έτσι στον χώρο μου. Βασικά, κρατάμε πολλές φωτογραφίες για εμάς».

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Marc», τόνισε η Hadid. «Είναι το κουνελάκι μου για συναισθηματική υποστήριξη και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε ό,τι κάνει. Οπότε ναι, πήγε πολύ καλά».

Μετά τον Weeknd και την τοξική σχέση που, μερικές φορές, νιώθουμε σαν να ζήσαμε μαζί τους, η Bella φαίνεται επιτέλους ευτυχισμένη. Είναι ζευγάρι με τον Marc εδώ και έναν χρόνο, περίπου, τόσο αταίριαστοι και, ταυτόχρονα, ταιριαστοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.