CELEBRITIES

Sophie Turner: Η συμβουλή που τη βοήθησε να νικήσει τη διατροφική της διαταραχή


JTeam

6 Μαΐου 2022

Sophie Turner: Η συμβουλή που τη βοήθησε να νικήσει τη διατροφική της διαταραχή
Instagram/ sophiet
Η Sophie Turner έχει μιλήσει ανοιχτά με τη μάχη που έδινε με μια δύσκολη διατροφική διαταραχή. Τώρα η ηθοποιός του "Game of Thrones" μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να νικήσει αυτή τη μάχη

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό Elle του Ιουνίου, η 26χρονη Sophie, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Joe Jonas, μίλησε με ειλικρίνεια για τη σοβαρή διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και πώς κατάφερε τελικά να την ξεπεράσει.

Η ηθοποιός του "Game of Thrones" εξομολογήθηκε ότι βρήκε τον τρόπο να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβαινε, όταν αποφάσισε να προσλάβει έναν θεραπευτή για να παρακολουθεί τις «ανθυγιεινές» της συνήθειες. Όπως περιγράφει: «Ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν έκανα τίποτα που να μην ήταν υγιεινό αναφορικά με τις διατροφικές μου συνήθειες», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επιρροή, που είχαν τα social media πάνω της.

Η σχέση της μαζί τους ήταν διφορούμενη αφού «πυροδοτούσαν τη διατροφική της διαταραχή». Όπως συμπλήρωσε: «Ένα βράδυ, σκεφτόμουν ξανά και ξανά ένα σχόλιο που είχα δει στο Instagram. Έλεγα "Είμαι τόσο χοντρή, είμαι τόσο ανεπιθύμητη"».

Ωστόσο, τότε ήταν η στιγμή που ο θεραπευτής της αποφάσισε να παρέμβει, δίνοντάς της την καλύτερη συμβουλή. «Ξέρεις, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Ξέρω ότι το σκέφτεσαι αυτό, αλλά κανείς άλλος δεν το σκέφτεται. Δεν είσαι τόσο σημαντική», ήταν τα λόγια που της είπε, τα οποία τη βοήθησαν να σκεφτεί πολύ διαφορετικά.

«Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου πει κανείς», ομολογεί σήμερα η ίδια ενώ δηλώνει αποφασισμένη να αποστασιοποιηθεί από τον κόσμο των social για να διασώσει την ψυχική της υγεία.

Το 2019, η Turner είχε μοιραστεί ξανά στους Sunday Times την περιπέτειά της με τις διατροφικές διαταραχές. «Ξαφνικά ο μεταβολισμός κάποιου επιβραδύνεται στα 17, 18 και μετά αυτό καταγράφεται».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.