CELEBRITIES

Δίκη Depp - Heard: «Δεν σταματούσε να με χτυπά - Φαινόταν πως είχε χάσει τα λογικά του»


JTeam

6 Μαΐου 2022

Δίκη Depp - Heard: «Δεν σταματούσε να με χτυπά - Φαινόταν πως είχε χάσει τα λογικά του»
H ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την κακοποίηση που υπέστη

Η δίκη των Depp – Heard συνεχίζεται και η ηθοποιός κατέθεσε για δεύτερη μέρα. Αυτήν τη φορά, η μαρτυρία της ήταν ιδιαίτερα σοκαριστική, καθώς περιλάμβανε την περιγραφή κακοποίησης που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον πρώην σύζυγό της.

«Τίποτα δεν τον έκανε να σταματήσει να με χτυπά. Τίποτα. Προσπάθησα για έναν χρόνο, ίσως δύο, χωρίς να αντεπιτίθεμαι σωματικά, χωρίς να αντεπιτίθεμαι λεκτικά, απλώς κοιτώντας τον, προσπάθησα να παγώσω, προσπάθησα να πάω αλλού. Μετά θα προσπαθούσα να εκραγώ λεκτικά. Θα προσπαθούσα να τον απειλήσω πως αν με ξαναχτυπούσε, θα καλούσα την αστυνομία».

Οι κατηγορίες για σεξουαλική βία

Η Amber Heard ξέσπασε σε κλάματα, καθώς περιέγραφε έναν καβγά τους στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του οποίου ισχυρίζεται πως ο Johnny Depp την κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, είχαν μόλις παντρευτεί και συναντήθηκαν σε μία από τις ιδιωτικές του κατοικίες, όπου εκείνος ζούσε το 2015. Δήλωσε ότι ο ηθοποιός έβγαλε μία τσάντα με MDMA και κατανάλωσε σχεδόν όλο το περιεχόμενό της, ενώ το διήμερο που ακολούθησε δεν έτρωγε ούτε κοιμόταν, ενώ τη χτυπούσε στους τοίχους, την πετούσε από τη μία άκρη του δωματίου στην άλλη και την έδερνε στο πρόσωπο.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Heard δηλώνει πως πέταξε ένα μπουκάλι κρασί στο πάτωμα. Ο Depp, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο μπουκάλι «ήρθε σε επαφή» με το χέρι του και έσπασε, με αποτέλεσμα να κοπεί το δάχτυλό του.

Η Heard δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν υποστήριξε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι, τονίζοντας πως δεν γνώριζε αν ήταν σπασμένο ή όχι. Είπε ότι, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, εκείνος την απείλησε πως θα τη σκοτώσει, ενώ όταν όλα τελείωσαν, ο Depp έγραψε και ζωγράφισε με το ματωμένο του δάχτυλο τους τοίχους του σπιτιού.

«Φαινόταν πως είχε χάσει τα λογικά του. Έγραψε με αίμα στο πίσω μέρος ενός μαξιλαριού. Έγραψε και στους τοίχους κατεβαίνοντας στο ισόγειο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.