CELEBRITIES

Η τρυφερή ανάρτηση της Michelle Obama για τη Γιορτή της Μητέρας


JTeam

9 Μαΐου 2022

Η τρυφερή ανάρτηση της Michelle Obama για τη Γιορτή της Μητέρας
Instagram @michelleobama
Η συγγραφέας, δικηγόρος και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τίμησε τη μαμά της με τον πιο όμορφο τρόπο

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες και τρυφερές παγκόσμιες ημέρες. Η Michelle Obama το γνωρίζει καλά και, με την τελευταία της ανάρτηση, τιμά τη μαμά της.

Τρεις γενιές γυναικών – η γιαγιά, η μαμά και οι κόρες – χαμογελούν στον φακό και η Obama λέει το δικό της «ευχαριστώ» στη μητέρα της.

«Ευτυχισμένη #MothersDay!» έγραψε στη λεζάντα. «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη, την καθοδήγηση και τη φροντίδα που μου έδωσε η μαμά μου. Έχω μοιραστεί τόση από τη σοφία της με τις δικές μου κόρες, ανά τα χρόνια».

Η Michelle Obama μιλά συχνά για τη μητέρα της, η οποία αποτελεί και πηγή έμπνευσης για εκείνη. Πρόσφατα, την τίμησε με ένα νέο έκθεμα στο Obama Presidential Center.

«Γεια σε όλους, είμαι η Michelle, γνωστή και ως κόρη της Marian Robinson», δήλωσε και μοιράστηκε ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια. Αναφερόμενη στο έκθεμα, εξήγησε πως αναπαριστά «πολλές από τις αξίες που μου εμφύσησε η μητέρα μου, αυτήν της κοινότητας, της οικογένειας, της συμπερίληψης, της θέρμης, της φιλοξενίας που κάνει τους πάντες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.