CELEBRITIES

Η Eva Mendes δεν θα ξαναπαίξει ρόλους που έχουν βία ή sex, γιατί είναι μαμά


JTeam

11 Μαΐου 2022

Η Eva Mendes δεν θα ξαναπαίξει ρόλους που έχουν βία ή sex, γιατί είναι μαμά
Η Eva Mendes τα τελευταία χρόνια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι είναι  απασχολημένη με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της, Ryan Gosling

Μπορεί να κάνει κάποιες συνεργασίες όπως για παράδειγμα με το fashion brand New York & Co, αλλά πλέον εμφανίζεται πολύ επιλεκτικά στην μεγάλη οθόνη.

Πρόσφατα, η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «The View» και μίλησε τόσο για το γεγονός ότι έχει σταματήσει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική αλλά και για τους ρόλους επιθυμεί να παίζει από εδώ και πέρα.

«Έχω μια τόσο μικρή λίστα με το τι θέλω να κάνω. Πριν έρθουν στη ζωή μου τα παιδιά, ήμουν έτοιμη για οτιδήποτε! Εννοώ, ξέρετε, αν ήταν διασκεδαστικό έργο! Αλλά τώρα, δεν θέλω να παίξω σε ρόλους που έχουν βία ή sex… η λίστα πλέον είναι συγκεκριμένη για εμένα», εξήγησε, προσθέτοντας ότι εξακολουθεί να ελπίζει πως θα επιστρέψει στην υποκριτική.

«Πρέπει να είναι ένας ωραίος και καθαρός ρόλος», είπε η ηθοποιός. Όταν η παρουσιάστρια της πρότεινε να παίξει σε ένα έργο της Disney, συμφώνησε: «Disney. Τέλεια».

Αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι η πρώτη φορά που η Mendes εκδηλώνει ενδιαφέρον για να συνεργαστεί με την Disney. «Η υποκριτική είναι κάτι που θα αγαπώ για πάντα. Τώρα όμως που έχω παιδιά, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα κάνω. Όπως δεν θα έκανα τώρα τις περισσότερες από τις ταινίες που έχω κάνει στο παρελθόν. Πολλά πράγματα είναι εκτός αυτής της λίστας. Δεν θέλω να κάνω κάτι πολύ βίαιο. Φυσικά, δεν θέλω να κάνω τίποτα πολύ σεξουαλικό ή βασικά λέω, "Disney, είμαι όλη δική σου! Αυτό είναι το μόνο που μένει"».

Προφανώς και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, απλά βρε Eva Mendes, κι άλλες ηθοποιοί έγιναν μητέρες και συνέχισαν να παίζουν "ακατάλληλους" ρόλους, μια χαρά είναι τα παιδιά τους, δεν έπαθαν κάτι. Απλά λέμε. Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS