CELEBRITIES

H Paris Hilton γράφει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη: «Τώρα καταλαβαίνω τι ήταν»


JTeam

12 Μαΐου 2022

H Paris Hilton γράφει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη: «Τώρα καταλαβαίνω τι ήταν»
Instagram @parishilton
«Τώρα μπορώ να αναγνωρίσω εκείνες τις εξετάσεις για αυτό που ήταν πραγματικά: Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών»

Πίσω στο 2020, η Paris Hilton μίλησε για τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στα 16 της χρόνια. Μία κακοποίηση που οι γονείς της επέλεξαν και ενίσχυσαν οικονομικά, σ’ ένα «κέντρο αποκατάστασης» που υποσχόταν να τη «διορθώσει». Τώρα, ενώ ετοιμάζεται να αναφερθεί λεπτομερώς σ’ εκείνη την περίοδο της ζωής της στα απομνημονεύματά της, γράφει στο USA Today για όσα βίωσε και ζητά να καταδικαστεί ολόκληρη η «βιομηχανία προβληματικών εφήβων» που έχει καταστρέψει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Όπως αποκάλυψε, η τελευταία στάση του ταξιδιού προς τη «διόρθωση» ήταν στο κέντρο εγκλεισμού Provo Canyon School. Την πρώτη της μέρα εκεί, την ανάγκασαν να γδυθεί, να κάνει βαθύ κάθισμα και να βήξει, να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις που, εκείνη την εποχή, της φαίνονταν φυσιολογικές.

«Αυτό που δεν μπορούσα να καταλάβω, ωστόσο, ως 16χρονο κορίτσι, ήταν γιατί έπρεπε να μου κάνουν κολπικό έλεγχο τόσο συχνά, κατά τη διάρκεια παραμονής μου στο Provo, και πάντα στη μέση της νύχτας».

Την ξυπνούσε το προσωπικό βίαια, φέγγοντας έναν φακό στο πρόσωπό της, την τραβούσαν από το κρεβάτι και τη διέταζαν να κάνει ησυχία. Έπειτα, την οδηγούσαν στο «δωμάτιο εξέτασης».

«Χωρίς ύπνο και με πολλά φάρμακα, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Με ανάγκαζαν να ξαπλώνω σε ένα τραπέζι με επένδυση, να ανοίγω τα πόδια μου και να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις. Θυμάμαι να κλαίω ενώ με πίεζαν κάτω. Έλεγα “Όχι!” ξανά και ξανά και ρωτούσα “Γιατί;”. Απλώς μου έλεγαν “Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να παλεύεις αλλιώς θα μπεις στην απομόνωση”».

Κι όταν έμπαινε στην απομόνωση, ήταν σχεδόν γυμνή. Έτρεμε από το κρύο μέχρι που δεν μπορούσε να σταθεί όρθια – τότε, κουλουριαζόταν στο πάτωμα και κουνιόταν πέρα-δώθε, ανάγκαζε τον εαυτό της να σκεφτεί τη ζωή που θα έκανε όταν θα έβγαινε από εκείνο το μέρος.

Συχνά, παιδιά εξαφανίζονταν χωρίς εξηγήσεις. Συνήθως ήταν κορίτσια – τα κορίτσια που έπαιρναν για τις περισσότερες γυναικολογικές εξετάσεις, αλλά κι εκείνα που παρακολουθούσαν οι άνδρες εργαζόμενοι την ώρα που έκαναν ντους. Κι όταν οι υπόλοιπες ζητούσαν εξηγήσεις, εκείνοι τους έλεγαν ότι παραλογίζονται και πως όλα βρίσκονται στον μυαλό τους.

«Τώρα μπορώ να αναγνωρίσω εκείνες τις εξετάσεις για αυτό που ήταν πραγματικά: Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών», τόνισε η Paris Hilton.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.