CELEBRITIES

Η Ελισάβετ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην ιππική έκθεση του Windsor


JTeam

13 Μαΐου 2022

Η Ελισάβετ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην ιππική έκθεση του Windsor
Instagram/ historyofthemonarchies
Η βασίλισσα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και ομιλητική στο ιππικό event της χρονιάς

Μπορεί να μη μας χαρίζει πλέον πολλές εμφανίσεις λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αλλά όταν την καταγράφει ο φακός, δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Ο λόγος για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εμφανίστηκε μόλις πριν λίγες ώρες στο ετήσιο Royal horse show του Windsor.

H αγάπη της 96χρονης μονάρχη για την ιππασία και τα άλογα είναι γνωστή και αυτό φαίνεται από το γεμάτο ενθουσιασμό και χαρά, πρόσωπό της την ώρα που την απαθανατίζει ο φακός στη βασιλική έκθεση.

Με γυαλιά ηλίου, ροζ κραγιόν, λευκές πέρλες στα αυτιά και μια λευκή μπλούζα, την οποία συνδύασε με μια σκουρόχρωμη ζακέτα, η βασίλισσα έκανε μια ακόμη μοναδική εμφάνιση ενώ κατέβηκε από το τζιπ για να συνομιλήσει με άτομα που βρίσκονταν στην ιδιαίτερη εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι 14 από τα άλογά της θα λάβουν μέρος τις επόμενες ημέρες στο show ενώ η φετινή εκδήλωση έχει μια ιδιαίτερα συμβολική σημασία για εκείνη καθώς ήταν από τις πιο αγαπημένες του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 χρονών.

Η Αυτού Μεγαλειότητα είχε μεγάλη αγάπη για τα άλογα από τότε που ήταν πολύ μικρή. Της δόθηκε το πρώτο της πόνι Peggy στην ηλικία των τεσσάρων, από τον παππού της, τον Βασιλιά George τον δεύτερο. Από τότε, συνεχίζει να ιππεύει συχνά και νοιάζεται προσωπικά για τη φροντίδα τους. Μάλιστα, ονομάζει μόνη της κάθε άλογο, και συνήθως τους δίνει το όνομα κάποιου μέρους που έχει επισκεφθεί.

Τα άλογα διαδραματίζουν επίσης, σημαντικό ρόλο στις καθημερινές δραστηριότητες του βασιλικού νοικοκυριού. Η βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί δύο ράτσες αλόγων κατά τη διάρκεια των τελετουργικών εκδηλώσεων: Τα Windsor Grays και τα Cleveland Bays.

Τα Windsor Grays είναι αυτά που οδηγούν τις άμαξες με τις οποίες ταξιδεύει η Βασίλισσα, οι επισκέπτες της και άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Από την άλλη, τα Cleveland Bays χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν Ύπατους Επιτρόπους και Πρεσβευτές από τις κατοικίες τους προς το παλάτι του Buckingham, για να παρουσιάσουν τα διαπιστευτήριά τους στη Βασίλισσα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.