CELEBRITIES

Η Selma Blair μιλάει για την επίθεση από τον πρώην της, τους βιασμούς και τον αλκοολισμό της


JTeam

13 Μαΐου 2022

Η Selma Blair μιλάει για την επίθεση από τον πρώην της, τους βιασμούς και τον αλκοολισμό της
Η Selma Blair τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά τόσο για τον αγώνα που δίνει κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας όσο και τις δυσκολίες που έχει περάσει με τον αλκοολισμό

Η ίδια αποφάσισε να συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο με τίτλο «Mean Baby» όλες τις στιγμές της από το δύσκολο παρελθόν της και να μιλήσει στο People με εξομολογητική διάθεση. Η ηθοποιός δήλωσε ότι άρχισε να πίνει αλκοόλ στην ηλικία των επτά ετών, μια εμπειρία που περιγράφει σαν «αποκαλυπτική»: «Κανένας δεν πρόσεχε πόσο αλκοόλ κατανάλωνα» σχολιάζει σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια δηλώνει νηφάλια, ωστόσο στην εφηβεία και λίγο μετά την ενηλικίωση άρχισε να πίνει ακόμα περισσότερο. Μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ήταν όταν, σε κατάσταση μέθης στο κολλέγιο, βιάστηκε από τουλάχιστον έναν άντρα, πιθανόν και από δύο διαφορετικούς: «Δεν ξέρω αν με βίασαν και οι δύο. Ο ένας σίγουρα το έκανε. Έγινα μικροσκοπική και σιωπηλή και περίμενα να τελειώσει. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι εκείνη η βραδιά ήταν η εξαίρεση, αλλά έχω βιαστεί πολλές φορές, καθώς ήμουν υπερβολικά μεθυσμένη για να πω: “Σε παρακαλώ, σταμάτα”. Μόνο που εκείνη τη φορά ήταν βίαιο». Εκτός όμως από τον βίαιο βιασμό της θέλησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν και με τον πρώην σύντροφό της.

Όπως αποκάλυψε, τον Φεβρουάριο, ο πρώην σύντροφός της, Ron Carlson φέρεται να της επιτέθηκε στο σπίτι της και μάλιστα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Η Selma Blair αναφέρει ότι μετά τη λεκτική επίθεση εναντίον της, ο πρώην σύντροφός της προχώρησε στη σωματική βία. Ρίχτηκε πάνω της καθώς εκείνη είχε ξαπλώσει στον καναπέ και την άρπαξε από τον λαιμό.

Ο Carlson συνελήφθη για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας με σωματικές βλάβες. «Ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω ζήσει», είπε η Blair. «Αφού τελείωσα το βιβλίο, σκέφτηκα ειλικρινά… Λοιπόν, αυτό είναι το πιο δραματικό μέρος της ζωής μου». Κατηγορήθηκε για κακούργημα και ανυπομονώ να δικαιωθώ».

Τον Μάρτιο, το δικαστήριο εξέδωσε περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο ήταν σε σχέση για περίπου επτά χρόνια.

Η Blair πλέον επικεντρώνεται στα θετικά και στο τι επιφυλάσσει το μέλλον της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά συνέβησαν στη ζωή μου, και είμαι ακόμα εδώ και είμαι καλά». Η ηθοποιός ποτέ δεν απέφυγε να μοιραστεί τα προσωπικά της, ιδιαίτερα μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και μέσα από το βιβλίο της, αποκαλύπτει οδυνηρές καταστάσεις από το παρελθόν της, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοολισμού που ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όπως αναφέραμε παραπάνω.

«Είναι πολλά, παραδέχεται. Έγραψα το βιβλίο για τον γιο μου και για ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν μέχρι να περάσει ο πόνος που νιώθουνε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.