CELEBRITIES

H Cameron Diaz μιλά για τις στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της απέναντι στη 2χρονη κόρη της: «Και η μαμά, άνθρωπος είναι»


JTeam

18 Μαΐου 2022

H Cameron Diaz μιλά για τις στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της απέναντι στη 2χρονη κόρη της: «Και η μαμά, άνθρωπος είναι»
Splash News
Η Cameron Diaz αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεται, όταν χάνει τον έλεγχο

Η Cameron Diaz δε φοβάται να παραδεχτεί πως, αν και λατρεύει τη 2χρονη κόρη της, Raddix, δεν απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας. Μιλώντας στο Kelly Clarkson Show, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο» να ζεις με ένα νήπιο.

«Αν εκραγείς, απλώς πες “Θεέ μου. Η μαμά τα έχασε, δεν ήθελε να σου το πει αυτό, αν σε πλήγωσε ή σε στενοχώρησε. Θέλω απλώς να ξέρεις ότι και η μαμά, άνθρωπος είναι”», συμβούλευσε τις μητέρες που παρακολουθούσαν.

Συχνά υπενθυμίζει στον εαυτό της πως «τα παιδιά πάντα προσπαθούν να εκφραστούν» και δεν συμπεριφέρονται άσχημα επίτηδες. «Δεν προσπαθούν να είναι κακά παιδιά. Η δική μου δουλειά είναι να τη βοηθήσω να βρει τα λόγια να περιγράψει τα συναισθήματα, την εμπειρία της, τι περνάει, ώστε να μπορέσει πρώτα να τα αναγνωρίσει, κι έπειτα να προχωρήσει».

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden απέκτησαν τη Raddix το 2019, μέσω παρένθετης μητέρας. «Είναι υπέροχος πατέρας», δηλώνει για εκείνον. «Είναι απίστευτος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.