CELEBRITIES

H Miley Cyrus έδειξε στη Νέα Υόρκη τι σημαίνει vintage, με μια σειρά από εκπληκτικά φορέματα


JTeam

19 Μαΐου 2022

H Miley Cyrus έδειξε στη Νέα Υόρκη τι σημαίνει vintage, με μια σειρά από εκπληκτικά φορέματα
Photo credit: Splash/Ideal Images
H Miley Cyrus είναι μεγάλη λάτρης του vintage και, αυτή τη φορά, του έδωσε και κατάλαβε

Αυτή την εβδομάδα, η Miley Cyrus εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη για την εκδήλωση NBC Upfronts, όπου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι εκείνη και το δίκτυο θα φιλοξενήσουν το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Miley για τον επερχόμενο εορτασμό του 2023 (το φιλοξένησε πέρυσι με τον Pete Davidson στο Μαϊάμι). Eκτός όμως από αυτό η Cyrus είχε κι άλλες υποχρεώσεις στην ατζέντα της, όπως μια performance της Pamela Anderson στο Broadway αλλά και μια εμφάνιση στον Seth Myers. Σε κάθεμία από αυτές τις διαφορετικές περιστάσεις star φόρεσε και μία διαφορετική εντυπωσιακή vintage δημιουργία.

Η Cyrus για το press tour αυτής της εβδομάδας, έψαξε στα αρχεία των σχεδιαστών για μοναδικά φορέματα. Η ίδια είναι γνωστή λάτρης του vintage, καθώς έχει επιλέξει πολλές παλαιότερες δημιουργίες του Tom Ford. Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν εμφανίστηκε με ένα μαύρο mini camisole φόρεμα John Galliano.

Το συνδύασε με απλές μαύρες γόβες. Αργότερα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκε στο Σικάγο με ένα φόρεμα Dior από την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας του 2000 (επίσης της εποχής Galliano). Ήταν χρυσό και καλυμμένο με παγιέτες που σχημάτιζαν λεοπάρ χρωματισμούς!

Καθώς προχωρούσε η εβδομάδα, οι vintage εμφανίσεις έγιναν πιο τολμηρές. Πριν μιλήσει με τον Mayers, εμφανίστηκε ένα μεταξένιο κόκκινο φόρεμα του Galliano, ενώ κατά την διάρκεια του show, άλλαξε ένα ροδακινί φόρεμα Alexander McQueen από το φθινόπωρο/χειμώνα του 2004.

Jenny.Gr

Η κομψή σιλουέτα με το τονισμένο μπούστο έδειχνε εκπληκτικά φρέσκια και επίκαιρη. Το κομμάτι που ξεχώρισε; Αυτό θα ήταν το μακρύ, Chanel LBD από τη δεκαετία του '90 – που προέρχεται από το OpulentAddict – που φόρεσε στο show στο NBC Upfronts.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.