ΣΤΙΛ

Bella Kennedy Onassis: H Bella Hadid με vintage φόρεμα Dior από το 1959 είναι όαση για τα μάτια


Μάρθα Κουμπάνη

29 Απριλίου 2022

Bella Kennedy Onassis: H Bella Hadid με vintage φόρεμα Dior από το 1959 είναι όαση για τα μάτια
Η Bella και η αδερφή της Gigi βρέθηκαν χθες το βράδυ στο The Prince's Trust Gala στην Νέα Υόρκη

Λίγοι είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την αξία ενός vintage ενδύματος. Πέρα από το γεγονός ότι η επιλογή του ευνοεί την βιωσιμότητα, η ομορφιά του είναι μοναδικά σπάνια και αξιοθαύμαστη. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα η βιομηχανία της μόδας κάνει μια στροφή προς τη vintage αγορά, από την μία με τους μεγάλους οίκους να προσφέρουν αρχειακά κομμάτια και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση προς πώληση, αλλά και πολλές celebrities να επιλέγουν vintage items για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Jean Paul Gaultier και Emilo Pucci επιστρέφουν έτσι ξανά στο προσκήνιο. Στη λίστα με ονόματα όπως η Zendaya, η Rihanna, η Κendall Jenner έρχεται να προστεθεί ξανά και αυτό της Bella Hadid.

Η Bella και η αδερφή της Gigi βρέθηκαν χθες το βράδυ στο The Prince's Trust Gala στην Νέα Υόρκη. Και όσο εντυπωσιακό κι αν ήταν το total pink Valentino outfit της μεγάλης αδερφής, το Οld Hollywood glam της Bella έκλεψε την παράσταση.

Το 25χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με vintage μαύρο φόρεμα Dior, συγκεκριμένα σχέδιο του Yves Saint Laurent, του 1959, από το προσωπικό αρχείο του στιλίστα της Law Roach. Ο ίδιος ο Image architect μοιράστηκε στο Instagram τις φωτογραφίες από την εμφάνιση του μοντέλου, γράφoντας «Bella Kennedy Onassis».

Πρόκειται για ένα 50s, μαύρο, ασύμμετρο gown από μεταξωτό ταφτά, με strapless ντεκολτέ και μοναδικό στολίδι ένα απλικαρισμένο τριαντάφυλλο στο στήθος. Η Bella το συνδύασε με γόβες Louboutin με την iconic κόκκινη σόλα.

Το look όχι μόνο αναδείκνυε την ομορφιά της, αλλά ήταν και μια καλή απόδειξη ότι τίποτα δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την διαρονική κομψότητα ενός vintage Dior gown.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.