CELEBRITIES

H Rihanna έγινε μητέρα για πρώτη φορά


JTeam

19 Μαΐου 2022

H Rihanna έγινε μητέρα για πρώτη φορά
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Rihanna γέννησε το πρώτο της παιδί στις 13 Μαΐου στο Los Angeles

Η Rihanna είναι έγινε και επίσημα μητέρα! Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, στις 13 Μαΐου στο Los Angeles, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Jenny.Gr

Η ίδια είχε ανακοινώσει μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της, όπως πλέον κάνουν πολλές σταρς. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της, ASAP Rocky. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε με τον δικό της μοναδικό τρόπο και αυτό που κέρδισε περισσότερο τους fans της ήταν το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ξέχασε τη sexy πλευρά της.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: "Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα ειδικό μαγαζί για εγκύους. Λυπάμαι, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι όπως θέλω. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει".

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, η Rihanna έχει μιλήσει για τις προσδοκίες της για τη μητρότητα: "Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι τώρα. Απλώς το βιώνω όπως είναι κάθε εβδομάδα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και απλά το απολαμβάνω".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS