CELEBRITIES

Δίκη Depp - Heard: H Kate Moss θα καταθέσει ως μάρτυρας του Johnny Depp


JTeam

24 Μαΐου 2022

Δίκη Depp - Heard: H Kate Moss θα καταθέσει ως μάρτυρας του Johnny Depp
Ο δικηγόρος του Depp, Benjamin Chew δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του μόλις άκουσε τη Heard να χρησιμοποιεί το όνομα της Moss

Η Kate Moss που έβγαινε με τον Johhny Depp από το 1994, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη και υπεύθυνη για την εμφάνισή της στα δικαστήρια είναι η Amber Heard και το «μοιραίο» λάθος της όταν ανέφερε τη star κατά τη διάρκεια της δίκης.

H Moss θα καταθέσει για την ακρίβεια στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση 100 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Heard. Όλα ξεκίνησαν όταν η Amber προκειμένου να κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, ανέσυρε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Kate Moss.

Αυτό όμως που δεν γνώριζε η ίδια, είναι πως αυτό ήταν που περίμενε και η ομάδα υπεράσπισης του Johhny Depp. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του, Benjamin Chew δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του μόλις άκουσε τη Heard να χρησιμοποιεί το όνομα της Moss. Έτσι έκανε μια κίνηση πανηγυρισμού που υποδήλωσε κατά κάποιον τρόπο την έκβαση της υπόθεσης.

Η Amber έκανε λόγο για ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο Depp έσπρωξε την Kate Moss από τις σκάλες, την χρονική περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, το 1990. Πρόσθεσε μάλιστα, πως η ίδια είχε δώσει γροθιά στον πρώην σύζυγό της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Whitney μπροστά από μία σκάλα, από τον φόβο μήπως την έσπρωχνε κι εκείνη κάτω.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Kate Moss, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είναι τα όσα δήλωσε χωρίς να σκεφτεί ότι αυτό θα ήταν ένα στοιχείο που θα την «έκαιγε» στη δίκη καθώς δεν αφορά τη δική της υπόθεση.

Ο Depp έχει τώρα μια εξαιρετική ευκαιρία αφού μπορεί να καλέσει την Moss για κατάθεση. Όπως σχολίασε ένας από τους δικηγόρους του ηθοποιού: «Η Kate Moss είναι ακόμη φίλη με τον Johhny. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Heard μας έδωσε την ευκαιρία».

«Αυτό που έκανε η Heard είναι μεγάλο λάθος. Μας άνοιξε χωρίς να το θέλει, μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Moss και τον κύριο Depp δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει». Κάπως έτσι η εμφάνιση της Moss στα δικαστήρια αναμένεται να είναι πολύ καθοριστική για την υπεράσπιση του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.