CELEBRITIES

O Harry Styles γύρισε το νέο του videoclip με $300 στο σπίτι ανυποψίαστων φαν του, σε σκηνοθεσία του James Corden


JTeam

27 Μαΐου 2022

O Harry Styles γύρισε το νέο του videoclip με $300 στο σπίτι ανυποψίαστων φαν του, σε σκηνοθεσία του James Corden
Τα video clip μεγάλων σταρ έχουν συνήθως μεγάλο budget και δεκάδες ανθρώπους στην παραγωγή. Ο James Corden και ο Harry Styles χρειάστηκαν μόνο 300 δολάρια και μερικούς ενθουσιασμένους φαν

Στο τελευταίο επεισόδιο του “The Late Late Show With James Corden” που προβλήθηκε την Πέμπτη το βράδυ, ο James Corden αποφάσισε να πειραματιστεί και να μας δείξει το σκηνοθετικό του ταλέντο. Ο ίδιος λοιπόν σκηνοθέτησε τον Harry Styles για το νέο του μουσικό video clip για το τραγούδι «Daylight», από το τρίτο album του «Harry's House».

Το υπέροχο ντουέτο Corden και Styles ξεκινάνε να χτυπάνε τυχαίες πόρτες διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη και αναζητούν το ιδανικό μέρος που θα γυριστεί το video clip. Μάλιστα, οι δυο τους μπαίνουν σε ένα διαμέρισμα με το πρόσχημα ότι έχουν να παραδώσουν πίτσα και ανοίγουν 4 τυχερές (θα πούμε εμείς) θαυμάστριες του Styles:η Isabel, η Caroline, η Hadley και η Sydney. Ο Corden ζητάει την αδειά τους ώστε το video clip να γυριστεί εκεί και οι θαυμάστριες του Styles δέχονται με χαρά! Τώρα, είτε ήταν πολύ τυχεροί, είτε ήταν συνεννοημένοι, σε κάθε περίπτωση, αυτό που ακολούθησε ήταν απολαυστικό.

Jenny.Gr

Το Variety μίλησε με τις θαυμάστριες πριν από την προβολή του επεισοδίου και εκείνες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Αν ξέραμε ότι θα έρθουν σπίτι μας, θα χτενίζαμε τουλάχιστον τα μαλλιά μας!», δήλωσαν χαρακτηριστικά. Ακόμη, είπαν πως παρότι το διαμέρισμα δεν είχε air condition, ο Styles δεν παραπονέθηκε λεπτό. Απλά, άκουγε τις οδηγίες του Corden πολύ προσεχτικά.

Jenny.Gr

Οι θαυμάστριες ακόμη δήλωσαν ότι οι σκηνές του πάρτι ήταν πολύ αληθινές. «Ο Harry ήταν πολύ προσηλωμένος και το απολάμβανε». Το video clip είναι έτοιμο, κόστισε μόλις 300 $ στον Corden και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Απολαύστε τον Harry Styles στο νέο του video clip δια χειρός James Corden:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.