CELEBRITIES

Ruby Barker: Η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική: «Ένιωθα θυμό και απελπισία μέχρι που ζήτησα βοήθεια»


JTeam

29 Μαΐου 2022

Ruby Barker: Η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική: «Ένιωθα θυμό και απελπισία μέχρι που ζήτησα βοήθεια»
Η 25χρονη ηθοποιός ανέβασε ενα video στο Instagram και μίλησε ανοιχτά για την ψυχική της υγεία

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε ανοιχτά για θέματα ψυχικής υγείας ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την αποδοχή και τον σεβασμό. Πρόσφατα, λοιπόν η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton», Ruby Barker, βρέθηκε να νοσηλεύεται για λόγους ψυχικής υγείας σε ψυχιατρική κλινική και μάλιστα ανέβασε και ένα video μιλώντας για αυτής την εμπειρία.

Η ίδια λοιπόν χωρίς να αποκαλύψει τη διάγνωση, διαβεβαίωσε τους fans της ότι αισθάνεται καλύτερα τώρα. Ο σκοπός του video όπως σημείωσε είναι να κάνει όσους ανθρώπους υποφέρουν από μια ψυχική ασθένεια να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. «Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους. Είναι δύσκολα για μένα. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου.

«Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω, αν δυσκολεύεστε, σας παρακαλώ, κάντε το για τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα, σταματήστε να είστε τόσο σκληροί μαζί του. Οι άλλοι ανέκαθεν μου έλεγαν να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει αυτό».

Η Ruby Barker ένιωθε θυμό και απελπισία ώσπου αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τους ειδικούς. Χαρακτηριστικά ανέφερε αισθανόταν ότι κουβαλούσε όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη της.

«Τώρα είμαι σε ένα σημείο όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Αλλά έχω διάγνωση και παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου και σχεδιάζω μια γραμμή στην άμμο. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν».

Η νεαρή ηθοποιός στο τέλος ευχαρίστησε το Netflix αλλά και την παραγωγό του «Bridgerton» Shonda Rhimes που της έδωσαν μια ευκαιρία για να σώσει τον εαυτό της.

Τα λόγια της είναι σίγουρα τόσο αληθινά και «δυνατά» που υπενθυμίζουν σε όσους αντιμετωπίζουν μια ψυχική ασθένεια ότι δεν είναι μόνοι. Αν κάτι χρειαζόμαστε είναι ανθρώπους που μιλάνε χωρίς ταμπού και φόβο. Η κοινωνία μας είναι πλέον έτοιμη να απενοχοποιήσει και να αγκαλιάσει τις ψυχικές διαταραχές. Η Ruby Barker μόλις άνοιξε τον δρόμο…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS