CELEBRITIES

H Helen Mirren και η Andie MacDowell χορεύουν στο κόκκινο χαλί των Καννών και είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα


JTeam

28 Μαΐου 2022

H Helen Mirren και η Andie MacDowell χορεύουν στο κόκκινο χαλί των Καννών και είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα
Photo Credits: Splash News/ Ideal Images
Oι δύο stars χόρεψαν, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζει να μας χαρίζει iconic στιγμές. Αυτή τη φορά το χρωστάμε στις Helen Mirren και Andie MacDowell, οι οποίες συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας Un Petit Frère.

Oι δύο βετεράνοι του Hollywood δεν έκρυψαν την χαρά τους για αυτή την συνάντηση, η οποία ήταν τόσο μεγάλη που δεν δίστασαν να αγκαλιαστούν και να χορέψουν μπροστά από τους φακούς εκατοντάδων φωτογράφων. Αποτέλεσμα τα φλας να πάρουν φωτιά.

Jenny.Gr

Η βραβευμένη με Όσκαρ 76χρονη ηθοποιός Helen Mirren, φορούσε μακρύ, ασημί φόρεμα με παγιέτες και κρύσταλλα και η Andie MacDowell gown σε ιβουάρ απόχρωση με διακριτικές καφέ ρίγες. Και οι δύο stars ήταν εντυπωσιακές με τα γκρι μαλλιά τους να κλέβουν την παράσταση. Και οι δύο άλλωστε είναι fans του grey hair trend.

Οι δυο τους, που συνεργάστηκαν στην ταινία του 2021 On The Edge, γελούσαν και διασκέδαζαν καθώς στροβιλίζονταν στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο φεστιβάλ του 2019 όταν οι δυο γυναίκες, οι οποίες είναι και καλές φίλες συναντήθηκαν στο red carpet.

Ο χορός τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.