CELEBRITIES

Ο 16χρονος γιος της Μadonna φόρεσε το κόκκινο Adidas x Gucci φόρεμα και βγήκε με τη μητέρα του


JTeam

30 Μαΐου 2022

Ο 16χρονος γιος της Μadonna φόρεσε το κόκκινο Adidas x Gucci φόρεμα και βγήκε με τη μητέρα του
Ο 16χρονος γιος της Μαντόνα με κόκκινο φόρεμα, σε κοινή έξοδο με τη μητέρα του

H Madonna περνάει το τελευταίο διάστημα χρόνο με τα παιδιά της. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον 16χρονο γιος της, David, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA.

H εμφάνιση τους όπως ήταν φυσικό κέντρισε την προσοχή των παρευβρισκομένων. Εκείνη είναι απλά εκείνη, η βασίλισσα της pop, ένας ζωντανός θρύλος, ενώ ο γιος της Madonna, David Banda φορούσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα από την πολυαναμενόμενη συλλογή Adidas x Gucci, την νέα εμμονή του fashion crowd, αποδεικνύοντας τη μοναδική αίσθηση του στιλ που τον χαρακτηρίζει.

Φωτογραφία: Instagram/ Madonna

Η 63 ετών καλλιτέχνιδα, φόρεσε μια μακριά μαύρη φόρμα με αλυσίδες στο λαιμό της και Balenciaga γυαλιά σε ροζ απόχρωση, όσο για τον 16χρονο, συνδύασε και εκείνος το Τ-shirt dress του με αλυσίδες και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Η 35χρονη ηθοποιός Jodie Turner-Smith , φόρεσε πριν μερικές εβδομάδες το ίδιο κομψό σύνολο όταν πήγε στο after party του Met Gala με τον σύζυγό της Joshua Jackson - λίγες ώρες μετά την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί φορώντας και πάλι Gucci.

Πρώτα η Jodie Turner-Smith λοιπόν και τώρα ο David Banda. Εντάξει, αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε αυτό το φόρεμα από την συνεργασία Adidas x Gucci στην ντουλάπα μας.

Αγαπάμε τις χαρακτηριστικές λευκές ρίγες κάτω από τα μανίκια, καθώς και το trifoil λογότυπο σε συνδυασμό μρ εκείνο του Gucci. Η λαιμόκοψη σε σχήμα V και η απλή γραμμή του φοριέται τόσο εύκολα που θα πετύχετε την sports luxe τάση χωρίς κόπο.

Φωτογραφία: Instagram/ Madonna

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.