CELEBRITIES

Pippa Middleton: Η αδερφή της Kate περιμένει το τρίτο της παιδί


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Pippa Middleton: Η αδερφή της Kate περιμένει το τρίτο της παιδί
Η αδελφή της Kate Middleton περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, James Matthews

Η 38χρονη αδελφή της Kate Middleton εμφανίστηκε στο Jubilee party, στη συναυλία που διοργάνωσε το Παλάτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Παλάτι και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με το chic look της. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα κομψό πράσινο φόρεμα που έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Pippa είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της και να υποδεχτεί το νέο μέλος.

Η 38χρονη είχε παντρευτεί με τον Matthews, κληρονόμο και διαχειριστή κεφαλαίων το 2017. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 1 έτους Grace και τον 3 ετών Arthur και τώρα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Η Pippa που εργάζεται πλέον ως αρθρογράφος και δεν απασχολεί τόσο τα μέσα καθώς κρατάει χαμηλούς τόνους. Είναι διακριτικά δίπλα στην αδερφή της και την στηρίζει πάντα. Να θυμίσουμε ότι η ίδια έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν έκλεψε σχεδόν την παράσταση ως κουμπάρα της Kate στον γάμο της με τον πρίγκιπα William το 2011.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.