CELEBRITIES

Ο Jay -Z πήγε με την Blue Ivy στον τελικό του NBA και, σαν κλασικός μπαμπάς, την έκανε ρεζίλι


JTeam

14 Ιουνίου 2022

Ο Jay -Z πήγε με την Blue Ivy στον τελικό του NBA και, σαν κλασικός μπαμπάς, την έκανε ρεζίλι
Μπαμπάς και κόρη μας χάρισαν ένα απολαυστικό στιγμιότυπο

Η Blue Ivy και ο διάσημος μπαμπάς της, Jay-Z βρέθηκαν στο τελικό του NBA μεταξύ των Golden State Warriors και της Boston Celtics στο Chase Center στο San Francisco τη Δευτέρα.

Οι δυο τους λατρεύουν το μπάσκετ και πολύ συχνά οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί. Αυτή τη φορά όμως η μικρή Blue Ivy φαίνεται ότι ένιωσε αμήχανα καθώς ο μπαμπάς της, της έδωσε ένα φιλί μπροστά σε όλους και εκείνη αντέδρασε όπως κάθε έφηβη κόρη. Έπιασε το χέρι του μπαμπά της, σαν να του έδειχνε με την γλώσσα του σώματος να σταματήσει γιατί την φέρνει σε αμηχανία.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Philip Lewis μοιράστηκε το απόσπασμα γράφοντας: «Σε εμάς: Jay - Z, ο θρύλος της ραπ όλων των εποχών. Για την Blue Ivy: ντροπιαστικός μπαμπάς».

O Jay -Z είναι ένας καθημερινός μπαμπάς που απολαμβάνει πράγματα με την κόρη του και όπως φαίνεται ακόμη και ο πιο διάσημος ραπερ μπορεί να ντροπιάσει την κόρη του! Η Blue Ivy εμφανίστηκε με ένα total black outfit και η αλήθεια είναι όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει με την Beyonce!

Δείτε το απολαυστικό video και νοσταλγήστε τις δικές σας ντροπιαστικές στιγμές με τους γονείς σας. Σε όλους έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS