CELEBRITIES

«Σπρώχνεις τη σύζυγό μου;»: Ο Tom Hanks εξαγριώθηκε με θαυμαστές που έσπρωξαν τη Rita Wilson


JTeam

17 Ιουνίου 2022

«Σπρώχνεις τη σύζυγό μου;»: Ο Tom Hanks εξαγριώθηκε με θαυμαστές που έσπρωξαν τη Rita Wilson
Getty Images
Σε επεισόδιο εξελίχθηκε το δείπνο του Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson στη Νέα Υόρκη.

Μετά την ανησυχία που προκάλεσε η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Tom Hanks σε πρεμιέρα της ταινίας "Elvis", νέο επεισόδιο δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά για το τι τρέχει με την υγεία του.

Όλα συνέβησαν τη στιγμή που ο ηθοποιός έβγαινε από εστιατόριο που είχε πάει για δείπνο με τη Rita Wilson στη Νέα Υόρκη. Όταν λοιπόν, πλήθος θαυμαστών που περίμενε απ' έξω, όρμηξε για να τους χαιρετήσει, ένας από αυτούς έσπρωξε τη γυναίκα του, η οποία σκόνταψε και παραλίγο να πέσει κάτω.

Ο Hanks τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του με αυτό που συνέβη και φώναξε με εμφανή εκνευρισμό: «Κάντε πίσω. Σπρώχνεις τη σύζυγό μου;». Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, ο άντρας ακούγεται να του φωνάζει: «Συγγνώμη για αυτό, Tom», καθώς ο ηθοποιός κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο με τη σύζυγό του.

Πριν σημειωθεί το περιστατικό, το ζευγάρι δείπνησε σε εστιατόριο μετά από προβολή της ταινίας Elvis που παρακολούθησαν νωρίτερα το βράδυ. Σε αυτήν ο Hanks υποδύεται τον σκληρό manager του τραγουδιστή. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο star φαινόταν να αγωνίζεται να συγκρατήσει το τρέμουλο του χεριού του κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στις 4 Ιουνίου, δείχνει τον διάσημο ηθοποιό επί σκηνής, στην πρεμιέρα στην Αυστραλία, της νέας ταινίας.

Στα πλάνα, τα χέρια του Hanks δείχνουν να τρέμουν με τον ίδιο να δυσκολεύεται να κρατήσει σταθερά το μικρόφωνο. Ο 65χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος δημοσιοποίησε ότι διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2 το 2013, μοιάζει να προσπαθεί να ελέγξει το τρέμουλο, βάζοντας και το αριστερό του χέρι κάτω από το δεξί, στο μικρόφωνο, ενώ σε αρκετά σημεία προσπάθησε το κρατήσει και με τα δύο χέρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS