CELEBRITIES

Η Eva Mendes απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες με την πιο αέρινη εμφάνιση


JTeam

21 Ιουνίου 2022

Η Eva Mendes απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες με την πιο αέρινη εμφάνιση
Instagram/ evamendes
H Eva Mendes έφερε το καλοκαίρι και μας έκανε να ανυπομονούμε για διακοπές σε καλντερίμια και σοκάκια στα πιο αγαπημένα ελληνικά νησιά

H Eva Mendes απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον Ryan Gosling και τις δύο κόρες τους, την 6χρονη Amanda και την 7χρονη Esmeralda.

Σε μία από τις λήψεις στο Instagram, η star ποζάρει μπροστά στα σκαλοπάτια ενός παραδοσιακού σπιτιού στην Αντίπαρο, όπως αναφέρουν ξένες πηγές, εκεί όπου πολλοί celebrities, όπως ο Tom Hanks και η Rita Wilson κάνουν συχνά διακοπές.

Στη φωτογραφία που λάτρεψαν οι fans, η Mendes φωτογραφίζεται σε ένα πλακόστρωτο σοκάκι ενώ τη βλέπουμε να φοράει ένα αέρινο καφτάνι με κόκκινα και λευκά σχέδια. Η κομψή εμφάνισή της συμπληρώνεται μοναδικά με ένα πράσιμο ολόσωμο μαγιό, μια κορδέλα στα μαλλιά και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Λίγο μετά την αρχική της ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή, η ηθοποιός δημοσίευσε κι ένα βίντεο με τον εαυτό της να κάνει μια βόλτα με το φόρεμά της στο νησί. Σε άλλη ανάρτησή της, βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί και φωτογραφίζεται, δείχνοντας ξανά ξεκούραστη και χαλαρή.

Σε άλλα νέα, ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία Barbie που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023. Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του ως Ken και έγινε αμέσως viral.

Μπροστά σε όλο αυτό το αποτέλεσμα, η Eva Mendes δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και την έκπληξή της. Η αντίδρασή της στο Instagram ήταν ό,τι καλύτερο μετά φυσικά από το look του αγαπημένου της. Η star έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας τον νέο Ken.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον διάσημο ηθοποιό στην πόζα που έχει γίνει ήδη viral. Το look είναι εμπνευσμένο από την κούκλα «Earring Magic Ken» που παρουσίασε η Mattel το 1993, δίπλα στην «Earring Magic Barbie». Η Mendes σχολιάζει από κάτω με τους fans φυσικά να λιώνουν: «Τόσο γαμάτ@ αστείο, τόσο γαμάτ@ καλό. Τόσο γαμάτ@ ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο δικός μου Ken».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS