CELEBRITIES

Η Sandra Bullock θέλει να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική και ο λόγος είναι το burnout


JTeam

22 Ιουνίου 2022

Η Sandra Bullock θέλει να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική και ο λόγος είναι το burnout
«Είμαι τόσο κουρασμένη. Δεν είμαι σε θέση να πάρω σωστές κι έξυπνες αποφάσεις και το ξέρω»

Με μια καριέρα που μετράει πάνω από 30 χρόνια, η αγαπημένη Sandra Bullock μάς έχει χαρίσει μερικούς από τους πιο αξέχαστους ρόλους αλλά τώρα δηλώνει πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και ο λόγος είναι το burn out.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η star δήλωσε ότι ανυπομονεί για την ακρίβεια να έχει πια ένα λιγότερο φορτωμένο πρόγραμμα για να έχει επιτέλους περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. «Βιώνω burnout και είμαι τόσο κουρασμένη που ξέρω ότι δεν είμαι σε θέση να πάρω σωστές κι έξυπνες αποφάσεις», δήλωσε η ηθοποιός.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της τον Μάρτιο είχε αναφέρει πως παίρνει τη δουλειά της «πολύ σοβαρά» όταν δουλεύει για τα γυρίσματα νέας ταινίας αλλά αυτό το διάστημα, όπως εξήγησε, θέλει να είναι αφοσιωμένη μόνο στα παιδιά και την οικογένειά της. «Θα είμαι μόνο εκεί για λίγο καιρό», όπως πρόσθεσε.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 50 ταινίες, η Bullock νιώθει πια εξαντλημένη και παρόλο που θα μας λείψει, είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει πιο δυναμικά. Η ίδια είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο από το 2015 και είναι μαμά του 12χρονου Louis και της 10χρονης Laila.

«Το μέρος που με κάνει πλέον, ευτυχισμένη είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου. Θέλω να βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ειδικά, τα μωρά μου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πώς να ασχοληθώ με τη δουλειά;», είχε δηλώσει ξανά πριν λίγους μήνες και φαίνεται πως διανύει μια πολύ διαφορετική περίοδο της ζωής της πια, μακριά από τα φώτα του Hollywood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.