CELEBRITIES

Justine Wilson: Η αντίδαση της πρώην του Elon Musk μετά την αποκάλυψη ότι το παιδί τους δεν θέλει το επώνυμο του


JTeam

23 Ιουνίου 2022

Justine Wilson: Η αντίδαση της πρώην του Elon Musk μετά την αποκάλυψη ότι το παιδί τους δεν θέλει το επώνυμο του
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα από τα παιδιά του Elon Musk έκανε αίτηση ώστε να αλλάξει το διάσημο επώνυμό του και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό συζητήθηκε πολύ από τα Μέσα

Η 18χρονη transgender κόρη του δισεκατομμυριούχου θέλησε να αλλάξει το όνομά της από αντρικό σε γυναικείο και να αλλάξει και επίθετο. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην αίτησή της, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα της.

Το νέο της όνομα θα είναι Vivian Jenna Wilson, δηλαδή το πατρικό επίθετο της μητέρας της, Justine Wilson. Η μητέρα της Vivian, Justine Wilson είναι συγγραφέας με καταγωγή από τον Καναδά και θέλησε να πάρει θέση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την επιλογή που έκανε η κόρη της.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο Twitter, με μια συζήτηση που έκανε με την 18χρονη κόρη της. «"Είχα μια παράξενη παιδική ηλικία", είπε η 18χρονη μου σε μένα. "Δεν το πιστεύω ότι μοιάζω τόσο φυσιολογική"», με την μητέρα της να της απαντάει «Είμαι πολύ περήφανη για σένα».

Από την άλλη, ο Elon Musk δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη Vivian αλλά έκανε μια ανάρτηση στο Twitter που ανέφερε: «Αγαπάω όλα μου τα παιδιά τόσο πολύ». Ο Musk προτίμησε με ένα γενικό σχόλιο να μη δώσει άλλο τροφή στα media αλλά στο μέλλον ίσως πάρει θέση. Δεν μας έχει συνηθίσει σε ουδέτερες τοποθετήσεις, άλλωστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS