CELEBRITIES

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι έχει χάσει 9 παιδιά από αποβολές: «Δεν είναι λίγο»


JTeam

24 Ιουνίου 2022

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι έχει χάσει 9 παιδιά από αποβολές: «Δεν είναι λίγο»
Instagram/ sharonstone
«Δεν έχουμε ένα forum ως γυναίκες για να συζητάμε το βαθύτερο νόημα μιας απώλειας», σχολίασε η star κάτω από ένα Instagram post του People

Η Sharon Stone είναι μητέρα των υιοθετημένων Roan Joseph Bronstein, Quinn Kelly Stone και Laird Vonne Stone αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει χάσει εννιά παιδιά.

Νωρίτερα μες στη βδομάδα, η 64χρονη διάσημη ηθοποιός σχολίασε κάτω από ένα post του περιοδικού People στο Instagram, το οποίο φιλοξενούσε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Peta Murgatroyd, η οποία εξομογήθηκε ότι διακόπηκε η εγκυμοσύνη της όσο ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy βρισκόταν στην Ουκρανία.

«Δεν έχουμε ένα forum ως γυναίκες για να συζητάμε το βαθύτερο νόημα μιας απώλειας», σχολίασε η Stone κάτω από το post, προσθέτοντας: «Έχω χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. Δεν είναι λίγο. Σωματικά και συναισθηματικά νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε μόνες και κρυφά και αυτό συνοδεύεται από μια αίσθηση αποτυχίας».

Όπως συνέχισε: «Δεν λαμβάνουμε την απαραίτητη συμπόνια κι ενσυναίσθηση που τόσο έχουμε ανάγκη. Η υγεία και η ευεξία μιας γυναίκας γίνονται μέρος της ανδρικής ιδεολογίας με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοείται».

Jenny.Gr

Το 2017, η Stone είχε βραβευτεί ως «Μητέρα της Χρονιάς» από τον Σύνδεσμο για την Μελέτη του Καρκίνου του Μαστού και του Προστάτη για τη Γιορτή της Μητέρας. Όπως είχε πει τότε στον λόγο της: «Η μητρότητα δεν ήρθε εύκολα, ήρθε με αγάπη από τους αγγέλους. Είμαστε μια ευτυχισμένη και τυχερή οικογένεια. Εχουμε την επιλογή για το τι θα διδάξουμε στα παιδιά μας, πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να πούμε ναι στην αγάπη. Είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μου με επέλεξαν, είμαι μια τυχερή μαμά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.