CELEBRITIES

BET Awards 2022: Oι καλύτερες εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά των Αφροαμερικανών της showbiz


JTeam

27 Ιουνίου 2022

BET Awards 2022: Oι καλύτερες εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά των Αφροαμερικανών της showbiz
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Οι πιο επιδραστικοί μαύροι άνδρες και γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος έδωσαν το παρών

Τα βραβεία BET 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες την Κυριακή, 26 Ιουνίου. Πριν από το show -που ονομάζεται «η μεγαλύτερη βραδιά της κουλτούρας», αναφερόμενο στην κουλτούρα των Αφροαμερικανών της βιομηχανίας του θεάματος- οι stars εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά και πολλές φορές εκκεντρικά looks.

Τα βραβεία BET είναι τα αμερικανικά βραβεία που ίδρυσε το 2001 το τηλεοπτικό δίκτυο Black Entertainment Television για να γιορτάσει τους Αφροαμερικανούς στη μουσική, την υποκριτική, τον αθλητισμό και άλλους τομείς της ψυχαγωγίας.

Έτσι και αυτήν τη χρονιά, οι πιο επιδραστικοί μαύροι άνδρες και γυναίκες της showbiz έδωσαν το παρών, φέρνοντας τη λάμψη τους στο red carpet. Μερικοί κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ άλλοι απογοήτευσαν. Ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα, όπως Lizzo, Lil Nas, Billie Porter και πολλοί ακόμα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς. Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.