CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Travis Barker- Η 16χρονη κόρη του ζήτησε από τους fans της να «προσευχηθούν» για εκείνον


JTeam

29 Ιουνίου 2022

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Travis Barker- Η 16χρονη κόρη του ζήτησε από τους fans της να «προσευχηθούν» για εκείνον
Στο πλευρό του, προς το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Los Angeles της California, η Kourtney Kardashian

Ο Travis Barker μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του την Kourtney. Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social, ο Barker φαίνεται ξαπλωμένος σε φορείο ενώ η σύζυγός του, τον ακολουθούσε με τα πόδια. Δίπλα τους, βρισκόταν και η ομάδα ασφαλείας τους.

Λίγο αφότου η είδηση έγινε γνωστή στα ξένα μέρα, η 16χρονη κόρη του Travis, Alabama, ζήτησε από το κοινό της στο Instagram να «προσευχηθεί» για τον πατέρα της ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του.

Jenny.Gr

Να σημειωθεί ότι ο Travis πήγε μαζί με την Kourtney για πρώτη φορά σε νοσοκομείο του West Hills την Τρίτη για κάποιο πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο μουσικός. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι ο Barker έπρεπε να μεταφερθεί εκτάκτως στο Cedars-Sinai.

Ο μουσικός έγραψε το πρωί της Τρίτης: «Θεέ μου, σώσε με» ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποιο σχόλιο από τους εκπροσώπους των δύο stars.

To ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά μόλις πριν περίπου δύο μήνες στο Πορτοφίνο όπου η Kourtney εμφανίστηκε με ένα κοντό νυφικό με ένα πολύ μακρύ πέπλο Dolce & Gabbana. Ο Travis την περίμενε, φορώντας ένα σκούρο κοστούμι Dolce & Gabbana και λευκό πουκάμισο, έχοντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στο πέτο.

H πρώτη φορά που οι δυο τους παντρεύτηκαν, ήταν στις 4 Απριλίου, όταν και ενώθηκαν σε παρεκκλήσι γάμου του Las Vegas. Στις 15 Μαΐου, το ζευγάρι παντρεύτηκε νόμιμα στην Καλιφόρνια ενώ ξένες πηγές ανέφεραν ότι ο γάμος έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας για την τελετή στην Ιταλία, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι ο γάμος είναι νόμιμος.

Οι νεόνυμφοι μας είχαν παραπλανήσει στο παρελθόν, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι παντρεύτηκαν στο Las Vegas, αλλά δε μας ξεγέλασαν. Επιβεβαίωσαν ότι τίποτα δεν ήταν επίσημο, καθώς δεν είχαν βγάλει άδειες γάμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.