CELEBRITIES

O Tom Hiddleston και η Zawe Ashton περιμένουν το πρώτο τους παιδί


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2022

O Tom Hiddleston και η Zawe Ashton περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Ο Tom Hiddleston και η Zawe Ashton θα γίνουν γονείς!

Ο γοητευτικός Tom Hiddleston και η αρραβωνιαστικιά του, Zawe Ashton περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης. Η Ashton εμφανίστηκε στην επίσημη κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Mr Malcolm’s List» στην Νέα Υόρκη με φουσκωμένη κοιλιά που πρόδιδε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Η λαμπερή ηθοποιός πόζαρε με μια εντυπωσιακή τουαλέτα από τούλι με την υπογραφή του οίκου «Sabina Bilenko Couture» και έκλεψε όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, η σχεδιάστρια ήταν η πρώτη που ανέβασε φωτογραφία και δείχνει την ηθοποιό να είναι έγκυος!

Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 ενώ συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Betrayal». Οι δυο τους κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο Tom Hiddleston επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του στους «LA Times», αλλά δεν αποκάλυψε κάτι για την εγκυμοσύνη, λέγοντας απλώς: «Είμαι πολύ χαρούμενος».

Η τελευταία σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα βραβεία BAFTA πριν από λίγους μήνες. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπτερο που φορούσε η Zawe Ashton!

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.