ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bella & Gigi Hadid με ξυρισμένο κεφάλι και goth look στο show του Marc Jacobs


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2022

Bella & Gigi Hadid με ξυρισμένο κεφάλι και goth look στο show του Marc Jacobs
Οι αδελφές Hadid έκαναν την ανατροπή και εμφανίστηκαν με ξυρισμένο κεφάλι. Όχι στην πραγματικότητα, προφανώς.

Οι αδερφές Hadid είναι από τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και οι συμμετοχές τους στα catwalk των πιο διάσημων σχεδιαστών είναι αμέτρητες.

Η Bella και η Gigi Hadid εμφανίστηκαν πρόσφατα στο catwalk του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά. Οι δυο τους περπάτησαν στο runway αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό look από ότι τις έχουμε συνηθίσει.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν με μακριά μαύρα μαλλιά, αφέλειες, ξυρισμένο κεφάλι στο πλάι και σχεδόν διάφανα φρύδια. Πρόκειται για ένα από τα πιο edgy looks που έχουν υιοθετήσει σε πασαρέλα, δείχνοντάς μας την πιο dark πλευρά τους. Βέβαια, τα supermodels δεν είπαν αντίο στα μακριά μαλλιά τους. Έβαλαν περούκες και έκαναν ένα extreme makeover για τις ανάγκες του show.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής, παρουσίασε τη νέα του συλλογή που ήταν εμπνευσμένη από τον Νίτσε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης και έντυσε τα διάσημα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk με ογκώδεις δημιουργίες και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS