CELEBRITIES

H Kim Kardashian δέχθηκε μήνυση για το όνομα της νέας της skincare σειράς SKKN


JTeam

1 Ιουλίου 2022

H Kim Kardashian δέχθηκε μήνυση για το όνομα της νέας της skincare σειράς SKKN
Η Kim Kardashian δεν πρόλαβε να λανσάρει τη νέα skincare σειρά «SKKN BY KIM» με την υπογραφή της και δέχθηκε μήνυση

Πιο συγκεκριμένα, ένα κέντρο ένα κέντρο αισθητικής με όνομα «Beauty Concepts», του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η Cyndie Lunsford, μήνυσε την Kardashian για παραβίαση εμπορικού σήματος. Η ιδιοκτήτρια εξήγησε πως η ίδια διατηρεί το σήμα Skkn+ από το 2018.

Ο δικηγόρος της Kim Kardashian, Michael Rhodes δήλωσε πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. «Επικροτούμε την κ. Lunsford για το ότι έχει μία μικρή επιχείρηση και ακολουθεί τα όνειρά της. Όμως, αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα το να δηλώνει λανθασμένα πως κάναμε κάτι κακό. Στην επιστολή, η Beauty Concepts υποστήριξε πως έχει τα δικαίωματα του logo SKKN+ και πως μόλις έκανε αίτηση για την προστασία των δικαιωμάτων για το logo».

Ακόμη, ο δικηγόρος της Kardashian δήλωσε πως όταν το έψαξαν, ανακάλυψαν πως πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα που προσφέρει καθαρισμούς προσώπου, το οποίο δεν είχε κάποιο σήμα, ούτε πουλούσε προϊόντα με αυτό το όνομα.

Όταν λοιπόν η Kardashian δεν θέλησε να αλλάξει το όνομα, η Lunsford απευθύνθηκε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για να υποβάλει αίτηση να κατοχυρώσει το όνομα.

Το γραφείο αρνήθηκε την αίτηση, δηλώνοντας πως η λέξη SKKN σημαίνει δέρμα. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από τη στιγμή που η Lunsford έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να απαγορεύσει στην Kardashian να χρησιμοποιεί το λογότυπο της επιχείρησής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.