CELEBRITIES

H Bella Hadid έκανε την πρώτη επίσημη ανάρτηση με τον αγαπημένο της, Marc Kalman


JTeam

4 Ιουλίου 2022

H Bella Hadid έκανε την πρώτη επίσημη ανάρτηση με τον αγαπημένο της, Marc Kalman
Το τρυφερό φιλί της Bella με τον σύντροφό της

H Βella Hadid ανήκει στην κατηγορία των celebrities που μοιράζονται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media, πολύ σπάνια όμως ανεβάζουν στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή.

Πρόσφατα, το όμορφο μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες της με τον σύντροφό της, Marc Kalman. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε δύο φωτογραφίες τους που τους δείχνει να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. Η Hadid φοράει μια κοντή φούστα και ένα μακρυμάνικο φούτερ ενώ σηκώνει το ένα της πόδι όσο φιλάει τον σύντροφό της.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, η Hadid προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά στη σχέση της με τον art director, ειδικά μετά από τις άσχημες εμπειρίες που είχε με τα δημοσιεύματα για τις προηγούμενες σχέσεις της. «Πιστεύω ότι γι' αυτό έχει κρατήσει αυτή η σχέση. Όταν δίνεις στους ανθρώπους χώρο να έχουν άποψη για θέματα που είναι πολύ προσωπικά για σένα, τα δηλητηριάζει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.