CELEBRITIES

Rebel Wilson: «Eίστε πολλά περισσότερα από το βάρος σας, τα κιλά δεν σας καθορίζουν»


JTeam

5 Ιουλίου 2022

Rebel Wilson: «Eίστε πολλά περισσότερα από το βάρος σας, τα κιλά δεν σας καθορίζουν»
Το υποστηρικτικό μήνυμα της Rebel Wilson

Η Rebel Wilson ανήκει στις stars του Hollywood που έχουν μιλήσει πολλές φορές για το body positivity και μάλιστα έχει μοιραστεί και την προσπάθεια της να χάσει κιλά. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, η ηθοποιός ανέφερε ότι πήρε κιλά ενώ ήταν διακοπές και ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει μπροστά από την πισίνα με μαγιό.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Mόλις παρατήρησα ότι πήρα 3 κιλά στις διακοπές μου. Είμαι σε ένα φανταστικό all-inclusive resort και έχασα τον έλεγχο. Ξέρετε όμως κάτι; Mπορώ να σηκωθώ αύριο το πρωί και να πάω στο γυμναστήριο, να ενυδατωθώ, να φάω υγιεινά και να αγαπώ τον εαυτό μου. Δεν βοηθάει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου αλλά ξέρω πώς είναι να νιώθεις ενοχές και να μην νιώθεις καλά αφού έχεις φάει πολύ».

Μάλιστα συνεχίζει με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, θέλοντας να ενθαρρύνει όλους όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη:

«Αν είστε σαν εμένα να ξέρετε ότι είστε πολλά περισσότερα από το βάρος σας, τα κιλά σας δεν σας καθορίζουν. Προσπαθήστε να είστε υγιείς και μην είσαι σκληροί με τον εαυτό σας. Να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.