CELEBRITIES

Κάρλος Σαντάνα: Ο 74χρονος κιθαρίστας κατέρρευσε επί σκηνής εν ώρα συναυλίας στο Michigan


6 Ιουλίου 2022

Κάρλος Σαντάνα: Ο 74χρονος κιθαρίστας κατέρρευσε επί σκηνής εν ώρα συναυλίας στο Michigan
Ο θρυλικός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα λιποθύμησε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Κλάρκστον του Μίσιγκαν.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εμφάνισής του το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου σε έναν ανοιχτό χώρο στο Κλάρκστον.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο θρυλικός κιθαρίστας βρισκόταν για περίπου 20 λεπτά επί σκηνής, όταν κάποια στιγμή κάθισε στην υπερυψωμένη πλατφόρμα των ντραμς όταν ξεκίνησε να λέει το τραγούδι «Joy» και στη συνέχεια έπεσε προς τα πίσω. Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε αμέσως κοντά του και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 74χρονο, ενώ το κοινό αρχικά ανησύχησε για κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα του καλλιτέχνη.

Ωστόσο, η κατάσταση του μουσικού προφανώς βελτιώθηκε λίγο αργότερα και ο ίδιος χαιρετούσε τον κόσμο καθώς τον απομάκρυναν από τη σκηνή, αν και ήταν εν μέρει κρυμμένος από έναν μαύρο μουσαμά που είχαν ρίξει πάνω του για να τον προστατεύσουν, καθώς το ιατρικό προσωπικό τον εξέταζε. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.