CELEBRITIES

H Demi Moore σε έναν νέο, εντελώς διαφορετικό ρόλο: Έγινε σχεδιάστρια μαγιό


JTeam

8 Ιουλίου 2022

H Demi Moore σε έναν νέο, εντελώς διαφορετικό ρόλο: Έγινε σχεδιάστρια μαγιό
Η Demi Moore λάνσαρε τη δική της συλλογή limited edition μαγιό

Η 59χρονη star του Hollywood, Demi Moore αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με γνωστό fashion brand και σχεδίασε μια συλλογή με μαγιό. Η star λάνσαρε τη δική της συλλογή limited edition μαγιό εμπνευσμένη από το vintage στιλ στο Andie, το γνωστό brand γυναικείων μαγιό.

Η ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας είπε ότι δεν έχει σχεδιάσει ποτέ μαγιό στο παρελθόν «παρά μόνο στο μυαλό της».

«Η σχέση μου με το Andie υπήρχε από το ξεκίνημα του και υπήρξε μια φυσική εξέλιξη», είπε η Moore, η οποία έγινε επενδύτρια στο Andie το 2018. «Αυτό προέκυψε αφού οι κόρες μου κι εγώ κάναμε την καμπάνια μαζί το περασμένο καλοκαίρι, απλώς εξελίχθηκε πολύ οργανικά».

Όταν συμφώνησε να το κάνει, δήλωσε: «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτό, ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω. Στη διαδικασία, μου επέτρεψε να εξερευνήσω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό που αγαπούσα, αυτό που ένιωθα ότι άλλες γυναίκες θα μπορούσαν να βρουν ενδιαφέρον και μοναδικό».

Η εντυπωσιακή star εμπνεύστηκε από τα vintage σχέδια που τόσο αγαπά και μοιάζει να έχουν φθαρεί, αλλά παραμένουν υπέροχα. Έτσι δημιούργησε μαγιό κλασικά, άνετα, που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες.

Τα vintage σχέδια και σιλουέτες είναι από τα μεγαλύτερα trends στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού και η διάσημη ηθοποιός φρόντισε η νέα συλλογή της να αποπνέει αέρα άλλης εποχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.