CELEBRITIES

Η Chiara Ferragni κάνει διακοπές στην Ύδρα- Το απρόοπτο περιστατικό με σκάφος


JTeam

9 Ιουλίου 2022

Η Chiara Ferragni κάνει διακοπές στην Ύδρα- Το απρόοπτο περιστατικό με σκάφος
Instagram/ chiaraferragni
Η star επέλεξε το ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί για ολιγοήμερες διακοπές

Η διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni επέλεξε την Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Από το Μιλάνο βρέθηκε στην Αθήνα και φυσικά φρόντισε να ενημερώσει τους 27,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Τα stories της ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από όπου και ενημέρωσε τα 27εκ. ακολούθους της πως έφτασε στην χώρα. Ένα απρόοπτο ωστόσο χάλασε την πρώτη μέρα των διακοπών της όταν το σκάφος που είχε νοικιάσει με την παρέα της παρουσίασε βλάβη και χρειάστηκε να μείνουν για 4 ώρες στη θάλασσα.

Μαζί της, πέρα από τον σύζυγό της, είναι και η κολλητή της φίλη, Veronica Ferraro, η οποία είναι επίσης, γνωστή influencer στην Ιταλία. Σε σημερινό post της, την είδαμε να φοράει ένα ροζ μπικίνι που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού.

Jenny.Gr

Η διάσημη fashion blogger είναι παντρεύτηκε το 2017 τον ράπερ, Fedez, είναι μητέρα δύο παιδιών και της αρέσει να αναδεικνύει το όμορφο. Αυτό έκανε και μέσα από τις τελευταίες της δημοσιεύσεις στο Instagram, αφού αποθεώνει το ελληνικό καλοκαίρι και τη μοναδικότητα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.