CELEBRITIES

H Sophie Turner και ο Joe Jonas έγιναν για δεύτερη φορά γονείς


JTeam

15 Ιουλίου 2022

H Sophie Turner και ο Joe Jonas έγιναν για δεύτερη φορά γονείς
Photo credits: Getty/Ideal Image
H Sophie Turner και ο Joe Jonas έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas υποδέχτηκαν στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους. «Ο Joe και η Sophie είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον ερχομό του κοριτσιού τους» ανέφεραν οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την χαρμόσυνη είδηση.

Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» είχε αποκαλύψει ότι εκείνη και ο σύζυγός της περίμεναν το δεύτερο παιδί τους σε συνέντευξή της στο βρετανικό Elle, τον περασμένο Μάιο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία για εμάς» είχε δηλώσει.

Το ζευγάρι έχει μία ακόμα κόρη, τη Willa, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020. «Της δείχνω την κοιλιά μου και της λέω ότι εκεί μέσα υπάρχει ένα μωρό. Όμως, εκεί που δείχνει ότι με καταλαβαίνει, ξαφνικά αρχίζει να πιάνει και τη δική της κοιλίτσα και του μπαμπά της και να λέει πως κι εκεί υπάρχουν μωρά» είχε πει, γελώντας η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.