CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski χωρίζει μετά την απιστία του συζύγου της


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Η Emily Ratajkowski χωρίζει μετά την απιστία του συζύγου της
Όσο οι Bennifer παντρεύονταν, η Emily Ratajkowski χώριζε μετά από σχεδόν 4 χρόνια γάμου. Έτσι είναι η ζωή.

Η Emily Ratajkowski πρόκειται να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, δίνοντας τέλος στον γάμο της με τον Sebastian Bear-McClard.

To ζευγάρι που υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί πριν από έναν χρόνο, φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και η αιτία δεν είναι άλλη από τις απιστίες του παραγωγού ταινιών.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι κατά συρροή άπιστος», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στον Page Six.

Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Ratajkowski με τον ενός έτους γιο της, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της. Επίσης, στην τελευταία της εμφάνιση, η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο δεν φορούσε καν τη βέρα της.

Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τέσσερα χρόνια πριν, με έναν πολιτικό γάμο σε στενό κύκλο. Τον περασμένο Μάρτιο καλωσόρισαν στον κόσμο τον μικρό Apollo.

Το διάσημο ζευγάρι κρατούσε τη σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι, αν και η Ratajkowski μοιραζόταν κατά καιρούς οικογενειακές στιγμές τους στο Instagram. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο, αλλά ούτε και εκπρόσωποι του ζευγαριού έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.