CELEBRITIES

Η Catherine Zeta-Jones έγινε πλατινέ ξανθιά (και φυσικά της πάει)


JTeam

25 Ιουλίου 2022

Η Catherine Zeta-Jones έγινε πλατινέ ξανθιά (και φυσικά της πάει)
Η Catherine Zeta-Jones με κοντό, ξανθό, καρέ; Ναι, γιατί όχι

Η Catherine Zeta-Jones βρίσκεται στο cast της επερχόμενης σειράς της Disney+, National Treasure: Edge Of Mystery, βασισμένης στην σειρά ταινιών National Treasure της Disney του 2004. Για τις ανάγκες της σειράς η διάσημη ηθοποιός άλλαξε δραστικά hair look.

Η Zeta-Jones αποχωρίστηκε -για λίγο- το signature μελαχρινό χρώμα των μαλλιών της και δείχνει εντελώς διαφορετική με κοντό, ξανθό καρέ. Ενώ δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή στα μαλλιά της ή αν πρόκειται για περούκα (μάλλο το δεύτερο βέβαια), το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Στο βίντεό του trailer, η Zeta-Jones, η οποία υποδύεται την Billie, μοιράστηκε ότι «λάτρευε την αρχική σειρά», τις ταινίες με πρωταγωνιστές τον Nicholas Cage και τον Justin Bartha.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του National Treasure: Edge Of Mystery. Η Zeta-Jones όμως υπόσχεται ότι σίγουρα θα έχει την «ιστορική ατμόσφαιρα του National Treasure» που γνωρίζουν και αγαπούν οι θαυμαστές, αν και σε όλους μας είναι ήδη αισθητή η έλλειψη του Nicholas Cage.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.