CELEBRITIES

Ο Brad Pitt αγόρασε ένα ιστορικό σπίτι του 1918 για $40 εκατ. και ζει την καλύτερη ζωή του


JTeam

28 Ιουλίου 2022

Ο Brad Pitt αγόρασε ένα ιστορικό σπίτι του 1918 για $40 εκατ. και ζει την καλύτερη ζωή του
Splash News
Κοντινή πηγή του ηθοποιού ισχυρίζεται ότι «διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του» μετά την αγορά του πιο ακριβού σπιτιού που έχει πουληθεί ποτέ στην πόλη Carmel της California

Ο Brad Pitt μπορεί να έχασε πρόσφατα τη νομική διαμάχη με την Angelina Jolie αλλά αυτό φαίνεται πως δεν τον πτόησε και τόσο αφού αποφάσισε να κάνει δικό του με 40 εκατ. δολάρια ένα εντυπωσιακό σπίτι που χρονολογείται από το 1918, είναι γνωστό ως "Seaward" για τη φανταστική θέα στον Ειρηνικό και χτίστηκε για τον Αμερικανό συγγραφέα του Famous All Over, D. L. James, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Το νέο του απόκτημα βρίσκεται στην πόλη Carmel στην κομητεία Monterey της Καλιφόρνια και βρέχεται από τη θάλασσα. Αρχιτέκτονας του είναι ο Charles Sumner Greene που ανέλαβε τον σχεδιασμό του κτίσματος για τον James, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της εταιρείας Searock που ανήκει στον επιχειρηματία και χρηματοδότη Joe Ritchie και στη σύζυγό του, Sharon Ritchie.

Αν έχετε μεγάλη περιέργεια να δείτε την όψη και το εσωτερικό του, απλά θα σας πούμε ότι έχει παραδοσιακή αισθητική, συνδυάζοντας πέτρα και ξύλο. Να σημειωθεί ότι το νέο σπίτι του ηθοποιού βρίσκεται κοντά στη βίλα των 5 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει ήδη κι έτσι πετάγεται εύκολα από το ένα στο άλλο.

Κοντινή πηγή του ηθοποιού ισχυρίζεται ότι είναι στα καλύτερά του μετά την αγορά του πιο ακριβού σπιτιού που έχει πουληθεί ποτέ στην πόλη Carmel της California. «Ο Brad έχει τις ταινίες του, τo Chateau Miraval και αυτά του τα πάθη. Λατρεύει την αρχιτεκτονική, τη δημιουργικότητα και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του».

Σύμφωνα με τον Alexander Vertikoff που φωτογράφισε την επιβλητική οικία: «Όταν το φωτογράφισα, δεν είχε κατοικηθεί για αρκετό καιρό. Ήταν δύσκολο να διακρίνεις τι είναι το κάθε δωμάτιο. Δεν είναι τόσο μεγάλο και έχει απίστευτη ιδιωτικότητα. Είναι πραγματικά φανταστικό». Και δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι' αυτό.

Ο 58χρονος star είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ ότι πιστεύει ότι πάσχει από προπαγνωσία - και ο ηθοποιός ανησυχεί ότι η διαταραχή έχει κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι "απόμακρος, απρόσιτος και αυτοαπορροφημένος", καθώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους ανθρώπους που γνωρίζει.

Η προσωπαγνωσία ή αλλιώς "τύφλωση του προσώπου" αποτελεί διαταραχή του εγκεφάλου κατά την οποία παρατηρείται αδυναμία αναγνώρισης προσώπων. Διακρίνονται δύο τύποι προσωπαγνωσίας, η επίκτητη και η συγγενής (αναπτυξιακή).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.