CELEBRITIES

Η Martha Stewart έγινε 81 και το γιόρτασε με μια υπέροχη selfie και λίγο σαρντονέ


JTeam

4 Αυγούστου 2022

Η Martha Stewart έγινε 81 και το γιόρτασε με μια υπέροχη selfie και λίγο σαρντονέ
Instagram/ marthastewart48
Στη φωτογραφία, η Stewart ποζάρει με φυσικό μακιγιάζ, συγκεντρώνοντας φυσικά πολλές ευχές από celebrities

Η Martha Stewart μόλις έγινε 81 και είναι γεμάτη όρεξη και ζωή. Η lifestyle guru, που με τα χρόνια έχει μεταξύ άλλων κάνει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση, όπως και δικό της περιοδικό αλλά και μια συλλογή με οικιακά είδη, γιόρτασε την προσωπική της Πρωτοχρονιά στις 3 Αυγούστου με τον πιο fun τρόπο.

Ανεβάζοντας μια "birthday selfie" στο Instagram, η star έγραψε ότι η λήψη έγινε πριν από ένα «μεγάλο τραπέζι γενεθλίων» αλλά μετά από ένα πεντανόστιμο μεσημεριανό. Στη φωτογραφία, η Stewart ποζάρει με φυσικό μακιγιάζ, συγκεντρώνοντας φυσικά πολλές ευχές από celebrities.

Φυσικά, από τη γιορτινή στιγμή δεν λείπει το αγαπημένο της κρασί, το σαρντονέ. Όσα ανεβάζει η star στα social, γίνονται ανάρπαστα και τα views σχεδόν κάθε της βίντεο πλησιάζουν τα 80 εκατομμύρια! Τι είναι αυτό που την κάνει λοιπόν να δείχνει πάντα νέα; «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση. Μπορώ να το πω με κάθε ειλικρίνεια. Κανένα μαχαίρι στο πρόσωπό μου, τον λαιμό μου ή την πλάτη μου», δηλώνει διαλύοντας τις υποψίες του κοινού ότι μπορεί να έχει κάνει κάποιο lifting.

Η Stewart επισκέπτεται δύο δερματολόγους στη Νέα Υόρκη και ακολουθεί σχεδόν ευλαβικά μία συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης από το 1967.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε post που ανεβάζει, θα σας κάνει να καταλάβετε καλύτερα γιατί αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 1 skincare πρόσωπο στο TikTok που εμπνέει τη νέα γενιά και τη μυεί στον αφιλτράριστο κόσμο της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.