CELEBRITIES

H Hailey Bieber μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα: Τα προβλήματα υγείας, τον γάμο, το άγχος του καθημερινού styling


JTeam

17 Αυγούστου 2022

H Hailey Bieber μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα: Τα προβλήματα υγείας, τον γάμο, το άγχος του καθημερινού styling
Harper's Bazaar
Η Hailey Bieber μιλά και φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar

Η Hailey Bieber είναι μια από τις πιο stylish γυναίκες. «Κοιτάω πίσω σε πράγματα που έχω φορέσει και κυριολεκτικά ντρέπομαι. Λέω, τι σκεφτόμουν;! Ήταν τόσο χάλια», λέει. Είναι μια εκπληκτική ομολογία για κάποια που αποπνέει τέτοια αυτοπεποίθηση, είτε πηγαίνει στο γυμναστήριο, είτε σε ένα party των Oscars. «Ποτέ δεν φοβάμαι να δοκιμάσω κάτι. Νομίζω ότι αυτό απλώς δείχνει ότι υπάρχει μια συγκινητική εξέλιξη στο στιλ μου. Απλώς συνεχίζει να μεγαλώνει. Κάπως έτσι θέλω να είμαι σε όλους τους τομείς της ζωής».

Η Bieber, η οποία είναι 25 ετών, περιγράφει τον εαυτό της ως «ένα πολύ οργανωμένο και συνηθισμένο άτομο». Μεγάλωσε ως παιδί του Hollywood, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και της βραζιλιάνικης καταγωγής Kennya Baldwin, και εκπαιδεύτηκε ως μπαλαρίνα. Ωστόσο, μέρος αυτού που την κάνει τόσο επιτυχημένη είναι η ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις αλλαγές. Τον περασμένο χρόνο, παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας και εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο, ο Justin διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt και βίωσε παράλυση προσώπου, κάτι που τον οδήγησε να αναβάλει μια σειρά από περιοδείες στις ΗΠΑ. Τον ίδιο μήνα, η Hailey λάνσαρε μια σειρά περιποίησης δέρματος, τη Rhode (το μεσαίο της όνομα), η οποία ήταν στα σκαριά για περισσότερα από δύο χρόνια και ήδη κερδίζει τα εύσημα από τους απαιτητικούς φανατικούς της ομορφιάς.

Το όραμά της για το γάμο είναι παραδόξως προοδευτικό. Πολλοί άνθρωποι στα 20 και στα 30 τους βλέπουν τον γάμο ως κάτι που κάνει κανείς όταν η ζωή έχει σταθεροποιηθεί, αλλά η Bieber, η οποία παντρεύτηκε στα 21, τον βλέπει ως μόνο την αρχή: Δεν καταλαβαίνεις τα πράγματα και παντρεύεσαι, αλλά παντρεύεσαι και ανακαλύπτεις πράγματα. «Απλώς νομίζω ότι η ζωή αλλάζει συνεχώς», λέει. «Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς και οι δύο έχουμε περάσει από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Πρέπει να βρεις πώς να αντιμετωπίσεις αυτά τα σκ@τά όπως έρχονται ξέρεις. Υπάρχει λόγος που λένε «καλώς ή κακώς».

Αυτή η ίδια προσέγγιση φαίνεται να ισχύει και στον τρόπο που ντύνεται. Λέει μάλιστα ότι το στιλ της «εξελίσσεται κάθε δύο μήνες», αλλά αυτό που την κάνει να φαίνεται μοναδική είναι η σχολαστικότητα και η προθυμία της να ρισκάρει. Τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα της είναι πάντα άψογα περιποιημένα, γεγονός που δημιουργεί μια συγκρατημένη κομψότητα ακόμα και στην πιο χαλαρή εμφάνιση. Επίσης, αναζητά και συχνά εντοπίζει από τις πρώτες νέους σχεδιαστές - συχνά χρόνια πριν εμφανιστούν στο ραντάρ των celebrities. Είναι μούσα του ERL,του ιδρύθηκε που ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Eli Russell Linnetz, και ήταν από νωρίς θαυμάστρια της Martine Rose, το όνομα της οποίας ακούγεται ως πιθανή διάδοχος του Virgil Abloh στον Louis Vuitton (ο Abloh σχεδίασε το περίφημο νυφικό της Bieber).

Ωστόσο, η Bieber είναι κυρίαρχη του street style. Δείχνει υπέροχη με τα συνηθισμένα outfits των influencers, όπως τα υπερμεγέθη greige κοστούμια, αλλά και το signature après-gym look της πριγκίπισσας Diana με φαρδιά φούτερ, biker shorts και αθλητικά παπούτσια. Αλλά φοράει και πράγματα που «φωνάζουν» αυτοκυριαρχία: ένα διάφανο λευκό δαντελένιο φόρεμα Coperni, περίεργα τζιν από την Eytys ή ένα σύνολο Jean Paul Gaultier από τη χρυσή 90s era. Το στιλ της δεν είναι αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης ομάδας, αλλά η χαρούμενη έκφραση ενός αληθινού style icon που παρακολουθεί το ανδρικό τμήμα και κάνει scroll σε sites όπως το Ssense.

Αν και η εμφάνιση της Bieber είναι υπερσύγχρονη, η προσέγγισή της είναι old school. Ονειρεύεται διαφορετικά «vibes» (για να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη της λέξη) για ταξίδια και εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για διακοπές στα βορειοδυτικά είτε για γάμο φίλου. Η προσέγγιση της θυμίζει αυτή της Diana, στην οποία η Bieber απέτισε φόρο τιμής μέσα από ένα viral photo shooting 2019. «Με ενέπνευσε πραγματικά το γεγονός ότι ήταν η πιο εμφανίσιμη γυναίκα στον κόσμο εκείνη την εποχή και έκανε ό,τι ήθελε με το στιλ της», λέει η Bieber για την αείμνηστη πριγκίπισσα. «Εκφράστηκε πραγματικά μέσα από το στιλ της παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στη θέση που βρισκόταν».

To status της Diana ως o απόλυτος στόχος των paparazzi είναι κάτι που έχει επίδραση στην Hailey. Παραδέχεται ότι το να ντυθεί μερικές φορές την κάνει να νιώθει άγχος, παρά το πόσο της αρέσει. «Φωτογραφίζομαι τόσο πολύ που νιώθω ότι μερικές φορές πιέζω τον εαυτό μου». Εν μέρει, είναι η δική της τελειομανία. «Ακόμα κι αν βάζω απλά τζιν και μπλουζάκι, θέλω να είναι ένα υπέροχο τζιν παντελόνι και ένα υπέροχο μπλουζάκι!»

Η Bieber προσπαθεί πάντα - στη μόδα και τις σχέσεις. Πρόσφατα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τότε που εκείνη και ο Justin αρραβωνιάστηκαν. «Είναι ακόμα το άτομο στο οποίο θέλω να επιστρέψω βιαστικά», λέει ο Bieber. «Μπορεί να πετάξω κάπου και να πάω να κάνω μια δουλειά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω και να κάνω παρέα μαζί του. Και νιώθω ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται και από τις δύο πλευρές. Στο τέλος της ημέρας, είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει. Και μετά ξέρω ότι τελικά, όταν κάποτε κάνουμε παιδιά, αυτή θα είναι μια εντελώς διαφορετική φάση αναζήτησης για το πώς να λειτουργεί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.