CELEBRITIES

Angelina Jolie: Στο φως οι φωτογραφίες με τις μελανιές της από τον Brad Pitt


JTeam

19 Αυγούστου 2022

Angelina Jolie: Στο φως οι φωτογραφίες με τις μελανιές της από τον Brad Pitt
getty images
To FBI κατέθεσε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016

Φωτογραφίες με τις μελανιές που της προξένησε ο Brad Pitt κατέθεσε στο FBI η Angelina Jolie. Σύμφωνα μάλιστα με την υπόθεση, οι μελανιές αυτές και το περιστατικό που συνέβη σε κοινή πτήση του ζευγαριού τον Σεπτέμβρη του 2016, αποτέλεσε και το οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο λυπηρές γίνονται οι λεπτομέρειες από τον δύσκολο χωρισμό του Brad Pitt με την Angelina Jolie, με τις δικαστικές διαμάχες να γίνονται όλο και πιο έντονες. Το φως της δημοσιότητας είδαν τώρα φωτογραφίες από το FBI, οι οποίες σύμφωνα με την υπόθεση προέκυψαν από ξυλοδαρμό του Brad, καθώς το ζευγάρι ταξίδευε από το Παρίσι πίσω στις ΗΠΑ με ιδιωτικό τζέτ.

Jenny.Gr
Getty images

Η ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του ταραχώδους γάμου τους.

Όπως αναφέρει το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους ερευνητές ότι ο Pitt της φώναζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου με τα παιδια τους μάλιστα να βρίσκονται απέξω.

Tι υποστήριξε η Angelina Jolie στην κατάθεση της για τον ξυλοδαρμό

Υποστήριξε ότι ο Pitt «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναζε. Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: “Είσαι καλά μαμά;”» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

Ο Pitt φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή» αναφέρει η έκθεση των ομοσπονδιακών αρχών.

Η ηθοποιός στη συνέχεια υποστήριξε ότι είδε τον Pitt να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον ηθοποιό να προσπαθεί να ξεφύγει, οπισθοχωρώντας με δύναμη και σπρώχνοντάς τη σε καρέκλες πίσω τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το FBI με τις μελανιές της Angelina Jolie

Από τη συμπλοκή η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της. Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ της Page Six, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που έδωσε στο FBI η Jolie και φέρεται να έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά της.

Jenny.Gr
FBI doc

Jenny.Gr
FBI doc

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.