CELEBRITIES

O Πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει άρωμα και η αξία του ανέρχεται στις 152 λίρες


JTeam

21 Αυγούστου 2022

O Πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει άρωμα και η αξία του ανέρχεται στις 152 λίρες
Ο πρίγκιπας Κάρολος θέλησε να δημιουργήσει ένα άρωμα με την υπογραφή του

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες του γαλαζοαίματου Πρίγκιπα είναι η κηπουρική. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί επισκέπτες της Βρετανίας θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τους κήπους του Highgrove House.

Η εξοχική κατοικία του 18ου αιώνα είναι το μέρος όπου ο Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla, απολαμβάνουν την γαλήνη της φύσης και χαλαρώνουν μακριά από τα καθήκοντα του Παλατιού.

Ο ίδιος έχει συνδέσει, σύμφωνα με το People, όλες τις ξέγνοιαστες παιδικές αναμνήσεις με αυτούς τους κήπους. Είναι χαρακτηριστικό τους τα σπάνια και πανέμορφα φυτά και λουλούδια που έχει. Με έμπνευση λοιπόν την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για την κηπουρική κατάφερε να ένα άρωμα σε συνεργασία με τον πολυτελή οίκο αρωμάτων "Penhaligon's".

Jenny.Gr

"Το ‘’Highgrove Bouquet’’ είναι ένα νέο άρωμα φόρος τιμής στα υπέροχα αρωματικά καλοκαίρια του στους κήπους του Highgrove" αναφέρουν εκπρόσωποι του βρετανικού brand. Το άρωμα διαθέτει νότες από γεράνι, λεβάντα, υάκινθο, ξύλο κέδρου και lime και κοστίζει 152 λίρες, με το 10% των εσόδων να διατίθενται στο "The Prince's Foundation".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.