CELEBRITIES

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Μετακομίζουν στο Windsor και κάθε γονιός θα καταλάβει τον λόγο


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Μετακομίζουν στο Windsor και κάθε γονιός θα καταλάβει τον λόγο
Μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους πρόκειται να κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα σε λίγες ημέρες θα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στο Windsor

Ο πρίγκιπας William, η Kate και τα παιδιά τους μετακομίζουν από το κεντρικό Λονδίνο στις πιο αγροτικές κατοικίες του Windsor. Ο λόγος; Τα τρία παιδιά τους πρόκειται να φοιτήσουν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο κοντά στο νέο τους σπίτι, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του παλατιού τη Δευτέρα. Κοινώς, και πρίγκιπας να είσαι, το να μετακομίσεις για τις ανάγκες του σχολείου του παιδιού σου, δεν το γλιτώνεις. Όσοι είναι γονείς, νιώθουν.

Ο πρίγκιπας George, 9, η πριγκίπισσα Charlotte, 7 και ο πρίγκιπας Louis, 4, θα ξεκινήσουν όλοι στο ιδιωτικό σχολείο Lambrook στο κοντινό Ascot τον Σεπτέμβριο. Θα αφήσουν το Thoma's Battersea στο Λονδίνο, όπου φοιτούσαν οι μικροί royals και πρόκειται να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά σε άλλο σχολείο.

Η μετακόμιση σημαίνει επίσης ότι η οικογένεια θα είναι πολύ πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ζει στο κάστρο του Windsor από την αρχή της πανδημίας. Για το αν θα κάνει babysitting στα παιδιά μετά το σχολείο, ωστόσο, δεν ξέρουμε.

Η επίσημη κατοικία της βασίλισσας είναι τα Ανάκτορα του Buckingham στο Λονδίνο, αλλά ορισμένα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η μονάρχης, 96 ετών, έχει επιλέξει πλέον να μένει μόνιμα στο Windsor .

Ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Παλάτι του Kensington: "οι Αυτού Μεγαλειότητες είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για το Thomas's Battersea όπου ο George και η Charlotte είχαν μια χαρούμενη έναρξη στην εκπαίδευσή τους από το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και είναι ευχαριστήμενοι που βρήκαν ένα σχολείο για τα τρία παιδιά το οποίο μοιράζεται παρόμοιο ήθος και αξίες".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.