CELEBRITIES

Meghan Markle: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι


JTeam

24 Αυγούστου 2022

Meghan Markle: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι
gettyimages
Αποκαλυπτική για τα όσα βίωσε στις αρχές της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry "

To πρώτο επεισόδιο από το podcast της Μarkle, Archetypes, με τίτλο «Η παρεξήγηση της έννοιας φιλοδοξία» είναι γεγονός. Καλεσμένη μάλιστα ήταν και η κορυφαία τενίστρια Serena Williams, η οποία επίσης μίλησε για σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα της.

"Terrible, terrible thing", χαρακτήρισε εμφατικά η Meghan Markle στο νέο της podcast, στο οποίο αναφέρθηκε στην φιλοδοξία της αλλά και το πώς την αντιμετώπιζε το παλάτι στις αρχές της σχέσης της με τον Πρίγκιπα. Οι διαφορές μεταξύ του ζευγαριού και της βασιλικής οικογένειας δεν έμειναν ποτέ κρυφές, ενώ όλες αυτές οι διαφωνίες οδήγησαν το ζευγάρι να εγκαταλείψει το παλάτι το 2020 και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

Έκτοτε και οι δυο νιώθουν πιο ελεύθεροι να εκφραστούν αλλά και να μοιραστούν με το κοινό, την ζωή, την πίεση και το lifestyle που απαιτεί η βρετανική βασιλεία. Στο πρόσφατο podcast της, η Meghan Markle έθεσε το θέμα της φιλοδοξίας στις γυναίκες και το πόσο καχύποπτοι ήταν μαζί της μόνο και μόνο επειδή ξεκίνησε την σχέση της με τον πρίγκιπα. Όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά:

Jenny.Gr
gettyimages

«Δεν θυμάμαι προσωπικά να ένιωσα την αρνητική χροιά πίσω από τη λέξη φιλόδοξος μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον πλέον σύζυγό μου, και προφανώς η φιλοδοξία είναι ένα τρομερό, τρομερό πράγμα. Για τις γυναίκες».

Ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Εφόσον ένιωσα την αρνητικότητα πίσω από αυτό, είναι πραγματικά δύσκολο να το ξεπεράσω. Ούτε μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν το βλέπω σε εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες οι οποίες υποτιμούν τον εαυτό τους (εξαιτίας της κριτικής) σε καθημερινή βάση». Η Meghan δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα στερεότυπα που υπάρχουν γύρο από τις γυναίκες, ενώ θέλει επίσης μέσα από τις δικές της εμπειρίες και την κριτική που βίωσε, να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να ανοιχτούν για την καταπίεση που δέχονται και να καταφέρουν να αναδειχτούν σπάζοντας τα στερεότυπα.

Jenny.Gr
gettyimages

"Η σωστή απόφαση δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη, χρειάζεται πολύ θάρρος"

Στο πρώτο επεισόδιο του Archetypes, μαζί με την Markle συμμετείχε και η κορυφαία τενίστρια Serena Williams, η οποία μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει το τένις και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Μάλιστα η πρωταθλήτρια δήλωσε πως επιτέλους νιώθει μεγάλη ανακούφιση που δεν έχει την πίεση να αποδίδει στους αγώνες πάντα εξαιρετικά.

Μιλώντας για το τένις και την απόφαση της, η Serena εξομολογήθηκε πως μπορεί το τένις να επιλέχθηκε για εκείνη, ωστόσο είναι η πρώτη φορά στην ζωή της που παίρνει μια τέτοια απόφαση, να κάνει κάτι διαφορετικό και της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Σε αυτό το σημείο πρόσθεσε η Markle: "Η σωστή απόφαση δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη, χρειάζεται πολύ θάρρος".

Τέλος η Meghan έκλεισε λέγοντας πως είναι ενθουσιασμένη που πλέον μπορεί να είναι ο εαυτός της και να μπορεί να μιλά χωρίς φίλτρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.