CELEBRITIES

Η Olivia Wilde μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιό με τον Sudeikis, τη σχέση με τον Styles και τον πόλεμο από τα media


JTeam

25 Αυγούστου 2022

Η Olivia Wilde μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιό με τον Sudeikis, τη σχέση με τον Styles και τον πόλεμο από τα media
Στην πρώτη συνέντευξη μετά από όσα έχουν ακουστεί, η Olivia Wilde μιλά για τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή -και όλο το drama στο ενδιάμεσο

Σαγηνευτική και εκθαμβωτική θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει με την πρώτη μάτια την Olivia Wilde. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για μια προσωπικότητα που μένει μόνο στα παραπάνω. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει απασχολήσει έντονα, με ή χωρίς την θέληση της, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η επαγγελματική της καριέρα εξελίσσεται ραγδαία, με την ίδια να δηλώνει πλέον σκηνοθέτης, ενώ τα προσωπικά της ζητήματα απασχολούν όσο ποτέ άλλοτε.

Jenny.Gr
@variety

Ύστερα από δύο χρόνια σιωπής γύρω από τα προσωπικά της, κατά τα οποία αφιερώθηκε στην καριέρα και τα παιδιά της, η Olivia Wilde παίρνει τώρα θέση για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Πρώτα ο χωρισμός της με τον Jason Sudeikis, ύστερα η καριέρα της και οι δύο ταινίες που σκηνοθέτησε και φυσικά η σχέση και συνεργασία της με τον Harry Styles, έχουν φέρει την Olivia στο πιο πολυσυζητημένο άτομο στο Hollywood αυτήν τη στιγμή.

Μιλάει λοιπόν αποκλειστικά στο Variety, με αφορμή την προσεχή κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας της, Don't worry Darling και θίγει όλα όσα την απασχολούν. Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο έγινε το 2019 με το Booksmart, ενώ από την πρώτη στιγμή μίλησε για τις δυσκολίες και την κριτική που αντιμετωπίζει μια γυναίκα που θέλει να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία στο Hollywood -ακόμη κι αν έχει τη φήμη και τις διασυνδέσεις που έχει η ίδια.

Η Wilde θέλει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από ένα "μετά φεμινιστικό" πρίσμα

Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει οι γυναίκες να μπορούν να αναλαμβάνουν δράση, χωρίς να έχουν ανάγκη από άντρες ή να δέχονται την κριτική τους. Στη νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Σεπτέμβρη, παρουσιάζεται μια σχέση ενός ζευγαριού στην δεκαετία του '50, θίγοντας την πατριαρχία και την καταπίεση εις βάρος των γυναικών, αλλά επίσης αναδεικνύεται και η γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση.

Jenny.Gr

"Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη σκηνοθεσία", δηλώνει στην συνέντευξη της η Wilde μιλώντας για την ταινία που σκηνοθέτησε. Η ταινία αυτή δεν είναι ξεχωριστή για την Olivia μόνο επειδή τη σκηνοθέτησε, αλλά ήταν και η αφορμή με την οποία γνώρισε τον Harry Styles, με τον οποίο στην πορεία έγιναν ζευγάρι. Προτού περάσουμε όμως στο κεφάλαιο Harry, η ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον πρώην σύντροφο της, Jason Sudeikis.

"Υπήρχε λόγος που άφησα αυτήν τη σχέση"

Η σχέση της Olivia με τον Sudeikis ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 και έμοιαζε ιδανική. Απέκτησαν δυο παιδιά, την 5χρονη Daisy και τον 8χρονο Otis, όμως ύστερα από 9 χρόινια το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους. Το διαζύγιο μάλιστα δεν ήταν από τα πιο εύκολα. Με την Olivia να έχει μετακομίσει ήδη στο Λονδίνο, αρχικά επειδή ο Sudeikis γύριζε τη σειρά του (Ted Lasso) εκεί, και έπειτα για δικούς της επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους (μιας και ο Styles είναι Βρετανός), ο Sudeikis της έστειλε δικαστικά έγγραφα για την κηδεμονία των παιδιών, κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της ταινίας της στο CinemaCon το 2022. Στη συνέντευξη, η Wilde μιλά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν:

"Ήταν χώρος εργασίας", δηλώνει αρχικά η Wilde. "Σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας μια τέτοια εισβολή θα θεωρούνταν επίθεση. Με αναστάτωσε πολύ το συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Υπήρχε μεγάλο κενό ασφαλείας και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Δεν μου κάνει όμως εντύπωση κάτι τέτοιο (από τον Sudeikis). Υπήρχε λογος που άφησα αυτήν την σχέση", συμπληρώνει, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Jenny.Gr
@variety

"Όταν είμαι με τα παιδιά μου, είμαι ολότελα εκεί", δηλώνει στη συνέχεια, ενώ είναι από τις σπάνιες φορές που αναφέρεται στα παιδιά της. "Θέλω να τους ετοιμάζω πρωινό, να τα βάζω για ύπνο, να τα πηγαίνω εγώ στο σχολείο". "Σημαίνουν τα πάντα για μένα". Φέρνοντας και πάλι στη μνήμη της το περιστατικό με τον πρώην σύζυγό της στο CinemaCon, η ηθοποιος λέει πως οι μόνοι που υποφερουν από το περιστατικό αυτό είναι τα παιδιά της, τα οποία αναγκάζονται να δουν κάτι τέτοιο, που κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.

"Μπορεί εγώ να διάλεξα να γίνω ηθοποιός και να μπήκα συνειδητά στον κόσμο της δημοσιότητας, ωστόσο τα παιδιά μου δεν τα ρώτησε κανείς αν θέλουν. Και όταν παρασύρονται σε όλο αυτό, με πληγώνει πολύ", είπε η 38χρονη Wilde.

Η σχέση της Wilde με την Pugh μετά τα γυρίσματα του "Don't worry Darling"

Πρωταγωνιστές στη νέα της ταινία, είναι ο Styles και η Florence Pugh. Οι δυο γυναίκες είχαν εκφράσει εξαρχής τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία τους να συνεργαστούν, αλλά στην πορεία κάτι άλλαξε. Καμία από τις δυο δεν έχει πάρει ακόμη σαφή θέση, ωστόσο η Wilde εξακολουθεί να μιλάει με τα πιο κολακευτικά λόγια για την συνεργάτιδα της.

Jenny.Gr
@variety

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι σχέσεις των δυο γυναικών δεν είναι και οι καλύτερες και αυτό είναι έντονο από τη μεριά της Pugh, η οποία δεν έχει προμοτάρει καθόλου το Don't Worry Darling (σε αντίθεση με άλλες νέες ταινίες της), αγνοεί τα αποθεωτικά posts της Wilde για την ερμηνεία της και δεν δέχτηκε καν να στείλει μερικές δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης του Variety, όταν της το ζήτησε η δημοσιογράφος, με τον εκπρόσωπό της να λέει πως βρίσκεται στα γυρίσματα του Dune 2 και δεν ευκαιρεί. Φήμες μάλιστα, θέλουν τις δυο γυναίκες να έχουν θέματα μεταξύ τους εξαιτίας του Styles. Με δημοσίευμα στο Page Six, υπήρχε μαρτυρία πως η Pugh ηταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τη σχεση του Styles με την Wilde και μίλησε για αντιεπαγγελματισμό -αναφερόμενη στο γεγονός πως η Wilde ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Sudeikis όταν ξεκίνησε τη σχέση με τον Styles, καθώς και στις φήμες ότι λόγω της σχέσης αυτής είχε παραμελήσει τα σκηνοθετικά της καθήκοντα.

Αυτό που ωστόσο η Wilde διευκρίνησε ξεκάθαρα στην συνέντευξη της, είναι το ρεπορτάζ το οποίο αναφερόταν πως ο Styles έλαβε περισσότερα χρήματα από την συμπρωταγωνίστρια του, και είχε καλύτερη μεταχείριση. Πάνω σε αυτό η Olivia δήλωσε κατηγορηματικά: "Είμαι μια γυναίκα που βρίσκομαι στην βιομηχανία του κινηματογράφου για πάνω από 20 χρόνια και έχω παλέψει πολύ τόσο για μένα όσο και για τους άλλους, ιδιαίτερα αφού ανέλαβα ως σκηνοθέτης. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία εγκυρότητα", είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Styles για τη συνεργασία με τη Wilde

Στη συνέντευξη μίλησε και ο Harry, μέσω mail, τόσο για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, τον ρόλο του αλλά και το ποσό υποστηρικτική σκηνοθέτης είναι η σύντροφός του. Μάλιστα ο Styles εξομολογήθηκε και την καλύτερη συμβουλή που δέχτηκε από τη Wilde, η οποία του είπε: "Το πρώτο βήμα είναι να χάσεις το Όσκαρ που κέρδισες στο ντους το πρωί... Άκου και παίξε με τον συμπρωταγωνιστή σου, μην τον επισκιάζεις. Μην το κανείς για τους άλλους. Να είσαι άνθρωπος που λες την αλήθεια". Σχολίασε επίσης και την Olivia ως σκηνοθέτη, λέγοντας πως η μετάβασή της από την υποκριτική στη σκηνοθεσία, την έχει κάνει μια σκηνοθέτιδα η οποία γνωρίζει καλά πώς να βγάζει στον καθένα τον καλύτερό του εαυτό.

"Γιατί όταν με βλέπουν χωρίς τα παιδιά μου, μου λένε πώς τολμάω;"

Στη συνέχεια η Wilde προχώρησε σε ένα συγκρατημένο ξέσπασμα, όπου δήλωσε αγανακτισμένη από την κριτική που δέχεται, όντας σε σχέση με έναν νεότερο από εκείνην άντρα ή όταν την βλέπουν σε φωτογραφίες των παπαράτσι χωρίς τα παιδιά της. "Με πληγώνει πολύ που θέλουν να με κάνουν να ντρέπομαι για ό,τι με κάνει χαρούμενη. Τα σχόλια που δέχομαι εγώ, δεν θα τα έλεγαν σε κανέναν άντρα. Και αν τυχόν ήταν με τα παιδιά του θα τον έλεγαν ήρωα".

Jenny.Gr
@variety

Φέτος το καλοκαίρι η Olivia είχε αρκετές προτάσεις για σκηνοθεσία τις οποίες όμως τελικά απέρριψε, καθώς έκρινε πως θα ήταν καλό για εκείνη να αφοσιωθεί στα παιδιά και την προσωπική της ζωή: "Ήταν ξεκάθαρο για μένα πως αυτός ο χρόνος δεν θα έπρεπε να ήταν στα γυρίσματα, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά μου, χρειαζόμουν ένα διάλειμμα".

Ως τελευταία συμβουλή η Wilde αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι σημαντικό μεγάλες παραγωγές να αναλαμβάνονται από γυναίκες σκηνοθέτες, όπως επίσης όταν πρόκειται να προσλάβεις κάποιον, να βλέπεις πέρα από το βιογραφικό του, καθώς είναι πολλοί αυτοί που δεν τους έχουν προσφέρει τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, αλλά έχουν πολλά να δώσουν.

Για να διαβάσεις ολόκληρη την συνέντευξη, μπες στο Variety.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.